1 dag kvar

Idag har jag varit i kyrkan, bakat peppisar, myst lite med Hugo och tittat Grey's ! Jag fick även en lite tidig fördelsedagspresent av Hugo, så gulligt av honom!

Igår var jag så himla trött efter att bara sovit 2 timmar natten innan och hållt igång hela dagen, så jag, Hannsi, Gogge och Hugo åkte runt i Hugos bil mellan elva och två sen så gick jag och la mig. Men de pojkarna e så roliga å va med så det var en helt okej lördag ändå :)

Men nu ska jag sova så att jag är pigg på min födelsedag imorgon :) Nattinatti!

Du är patetisk.

Jag känner att jag är så sur att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Jag vet inte vart jag ska ta vägen, jag vill bara se dig och få dig att förstå hur mycket du har förstört för mig! Men jag ju vill ju egentligen inte se dig, jag vill inte höra din röst eller se dig stå där och skämmas. För jag tycker synd om dig då.  Jag vill se dig lida, jag vill se dig gråta och jag vill se din framtid bli förstörd precis som du har förstört min! Men jag skulle aldrig kunna göra något sådant mot dig. Jag hatar dig innerligt. Varför bryr jag mig då? 



"ingenting får mig varm
ingenting utom en liten klump av is
nej ingenting får mig på fall
inget som du gör mot mig
eller nåt du kan ha sagt
"

2 dagar, Lillasyster-Stukaplan

Igår var det en trevlig kväll, men vissa saker var lite chockerande... Men helt okej kväll iaf! Jag träffade lite gamalt folk som jag inte träffat på ett tag, jag träffade Hugo och Gogge, Hanna och Ellinor, och Pysen.  Så det blwv mycket oliak umgängen  igår men det var kul!

Efter två timmas sömn går jag upp för att gå till Kyrkan och ha julpysseldag, så nu har jag suttit med massa barn och pysslat i 6 timmar, trodde jag skulle dö! Men jag hade Sofi där som såg lika död ut som jag kände mig så hon lös upp min dag lite :)  Hyrde film och gick hem å åt middag och nu sitter jag här. Känner mig som en zombie...  Jag vill inte parta ikväll, jag vill gå å lägga mig nu. Men jag vill inte vara själv, men jag har ingen lust att träffa någon heller.. Jag vet inte riktigt?

Jag är iaf SKIT SUR på DIG !!! ÅÅÅÅH! Jag borde inte bry mig men jag gör det ändå, du är lika liten som en myra i mina ögon och du är värd lika mycket som ett tallbarr.  UCSH VAD JAG  AVSKYR DIG! Jag vet inte vad jag ska ta mig till, ska jag skrika åt dig, slå dig. Eller ska jag bara skita i dig? Försöka att inte bry mig om vad du håller på med. SÅ JÄVLA KOMPLICERAT!!!

4 dagar kvar

Igår var jag ute sent med Hugo och George, det kanske inte var så smart eftersom jag hadde massa plugg.. Så jag satt och pluggade till halv tre inatt så jag gav mig själv sovmorgon, så jag skippade första lektionen så jag började istället 10.10, NAJJS! Sen hade vi prov vilket gick sådär.. Men jag fick VG på Matte B provet och jag e skit glad för det! Jag klarade de svårare frågorna VG/MVG men jag klarade inte alla G frågor därför fick jag bara VG, that sucks! Men men.. Jag e grymt glad för ett VG iaf! Idag efter skolan tyckte jag och Jenny att vi var värda något mumisgt så vi åt lunch på donken.. haha =P
Sen dess har jag varit hemma och läst, lagat middag och tittat lite på TV.

Men nu ska jag hjälpa min lillebror med Glosor. Pusspuss!

5 dagar kvar

Nu sitter jag i skolan har har universums längst rast, känns det som! VI började 8.20 till 9.30 med en menningslös engelska lektion. Nästa lektion börjar 10.40, alltså en timme och tio minuter lång rast. Det känns så onödigt att gå upp på morgonen idag eftersom vi aldrig gör något viktigt i engelskan. Jag blir såå sur.

Ikväll ska jag pluga Psykosocialt arbete och Matte. Sen ska jag till kyrkan en liten stund med Hanna. Sen är det veckans höjdpunkt GREY'S ANATOMY !  Underbart tvprogram.

På torsdag ska jag på teater med klassen tror jag, vi får se. Sen är det helg igen, veckorna går ju så sjukt snabbt nu känns det som. De bara flyger förbi! Men nu ska jag hitta pånågot annars blir man så seg av att bara sitta här!

Pusshej!

sista bloggningen idag

Nu är jag klar med plugget, jag orkar inte gå ut så jag ska nog bara titta på Tv. Frågan är om man ska se filmen på trean eller DH på femman.. ? Svårt val! Imorgon har jag en lång dag i skolan, eller lång jämfört med våra andra dagar så slutar vi faktiskt kvart över två imorgon.. Hugo var nyss här och visade sin nya bil, en saab.. Den var fin =P jag kan ju absolut inget om bilar! Men nu ska jag ringa Hannsi sen ska jag gå å lägga mig i sängen. Natti Natti!

---

Nu har jag varit och ätit på Bella vista och varit på arbetsintervju! Middagen var gor och jag fick jobbet, toppen! Försat dagen blir den 10 december! :)
Men nu måste jag bara sätta igång med pluggandet..

---

Nu har jag varit och ätit på Bella vista och varit på arbetsintervju! Middagen var gor och jag fick jobbet, toppen! Försat dagen blir den 10 december! :)
Men nu måste jag bara sätta igång med pluggandet..

hemma

Nu e jag hemma från skolan och doktor. Allt har gått bra idag!
Nu ska jag iaf upp och äta något sen ska jag sätta igång med matten! Jag ska TVINGA ut Hanna på promenad med mig (jag använder våld om jag måste).. 
pusshej!

dagens lista

DAGENS KLÄDSEL: Mörkblåa jeans och brund kofta
DAGENS FRISYR: Utsläppt
DAGENS MAT: ska äta på resturangen Bella vista till middag
DAGENS HÄNDELSE: Bowling!
DAGENS PLANER: Plugga, plugga och plugga ännu mer.
DAGENS VILL HA: Födelsedag
DAGENS SAKNAD: Hjärna
DAGENS DROG: Cacao Cream
DAGENS TRÅKIGASTE: En tjej i min klass knä hoppade ur led, det verkade göra jätte ont!
DAGENS FINASTE:  Snön
DAGENS KÖP: En jätte god bulle
DAGENS GODIS: Inget godis idag
DAGENS HUMÖR: Uppåt!
DAGENS SJUKA: Jag e inte sjuk idag
DAGENS KOMPLIMANG: Att jag är smart =D
DAGENS LYCKA: Vi slappade hela dagen i skolan..
DAGENS BILRESA: Ingen bilåkning.
DAGENS DRYCK:  Cacao Cream!
DAGENS TELEFONSAMTAL: Hugo
DAGENS PERSONER: Lisa :)

Tisdagsmorgon

Godmorgon Bloggen!

Nu sitter jag på pysslingen, vi ska göra en tidningssida på powerpoint..
Jag som är bäst på powerpoint, eller inte!
Idag ska jag till doktorn vid halv tre sen ska jag hem och plugga matte.
Senare ska jag hem till en familj i Tallkrogen och bara hälsa lite på dem för jag ska börja jobba som barnvakt där ungefär en gång i månaden! Sen ska jag hem och plugga igen för vi har så grymt mycket att göra nu..
/Karolina

Pluggis

Ååh jag har så mycket att göra i skolan den här veckan. Två böcker att läsa, massa matte, fyra uppsatser och och ett prov på 50 sidor.. Jag fattar inte att jag ska orka.. Men det är väl bäst att sätta igång nu! Pusshej!

Jag är glad !

Idag har jag varit i skolan, vi har haft matte och svenska.
Så jag slutade redan vi tolv!
Då drog jag in till stan för att små kolla lite på julklappar och kanske titta på en vinterjacka..
Jag kom hem med tre par skor, ett par jeans och en vinterjacka.
Typiskt mig!
Men jag är riktigt nöjd med allt.. Nu måste jag bara hitta en nyårs outfit sen är jag klar med shopping för mig den här månaden. Det ska ju inhandlas massa julklappar till familj och vänner! Jag älskar att båda slå in och köpa julklappar! Och sen blir jag ännu mer lycklig när  det snöar så mycket som det gör !
Jag är fylld av en sån här jul-lycka redan en månad innan julafton så jag kan inte sluta le!



Nu längtar jag bara ut till skidbackarna!

Dagens lista

DAGENS KLÄDSEL: Tjocka svarta strumpbyxor, vita tjocka knäsockor, lång mörkgrön tjocktröja,
DAGENS FRISYR: Toffs med uppsatt lugg
DAGENS MAT: Jag åt två smörgåsar till frukost..

DAGENS HÄNDELSE: Shopping!

DAGENS PLANER: Jag ska plugga och sen kanske ta en promenad med en trevlig människa!
DAGENS VILL HA: Täckbyxor, pulka och Hanna :D

DAGENS SAKNAD: Värme
DAGENS DROG: Te!
DAGENS TRÅKIGASTE: Fick inte det betyg jag villa he i svenskan..
DAGENS FINASTE: Mitt rum

DAGENS KÖP: hmm.. det blir nog min nya jacka!

DAGENS GODIS: Apelsinchoklad!
DAGENS HUMÖR: Lycklig
DAGENS SJUKA: Huvudvärk
DAGENS KOMPLIMANG: Hm.. Jag kommer inte på någon? Eller jo Mamma sa att jag hade fina kläder på mig idag :)
DAGENS LYCKA: Julshopping i stan!
DAGENS BILRESA: Ingen bilåkning idag inte..
DAGENS DRYCK: Kokosnöts te!
DAGENS TELEFONSAMTAL: Hugo´ :)
DAGENS PERSONER: Det var kul att träffa Jenny igen :) 

För första gången, saknade jag dig.

Jag har inte tänkt på dig på länge. Jag har varken sett dig eller hört din röst,  inte alls varit i din närhet. Jag har inte haft tid, inte orkat, inte velat. Jag har egentligen inte brytt mig så mycket.  Du bryr dig inte heller. Jag har nästan glömt din lukt och nästan förträngt känslan som jag fick när jag kände din hud emot min. Men i morse så hörde jag den där låten, den som var din och min. Du tittade alltid på mig när texten kom

"Don't you know .
you're the one who makes me smile.
Don't you know.
Baby look into my eyes.
ooh can't you see what I feel.
you are everything I need.
Belive and stand by me"

Låten spelades kvällen då du sa att du älskade mig för första gången och låten spelades första gången våra kroppar blev till ett.  Det här var din och min låt. Och för en sekund saknade jag dig och för en sekund ville jag att du skulle titta på mig. Din blick sa alltid mer än tusen ord. Jag vet att våra hjärtan slår inte längre i samma takt och våra drömmar har inte likadan färger men jag hörde ändå låten i morse, och det fick mig för första gången låta en tår rinna ner för min kind för att du inte stod brevid mig.


 




Jag tror på himlen och jag tror att du är där nu.

Livet är så orättvist, idag känner jag verkligen så.
Man är så lyckligt lottad som har en frisk familj.


En kompis. Eller egentligen mer. Min kompis bror, dog idag i leukemi. Bara 18 år.




Jag vet inte vad jag ska tänka, tycka eller säga. Jag tänker på din familj som har förlorat en familjemedlem och jag tänker på dig, om du har kommit till himlen än? Är det bra där uppe?

Jag själv kände dig inte alls särskilt bra, jag har träffat dig några enstaka gånger bara, men vi pratade på msn väldigt mycket, du var alltid lika snäll och trevlig. Frågade alltid hur det var med mig och du själv klagade aldrig på din sjukdom.

Du var riktigt stark tycker jag!

Men jag vill bara lägga en tanke på din familj, din flickvän och dina närmsta vänner.

KALLT !

Det är något fel på värmesystemet här hemma så det är helt iskallt! Runt 15 grader, men här nere i källaren är det nog ännu kallre!  Fy bövulen!

snor snor snor

Igår mådde jag jätte bra hela dagen, förkylningen var som bort blåst. I fredags kväll kände jag att jag också började må bättre. Men idag vaknade jag IGEN med en helt igentäppt näsa och utan röst! Inte roligt. Så idag har jag inte gått utanför dörren. Jag har tittat på tre filmer, sovit och pluggat lite!

Igår så var jag med lite kompisar och drack lite öl sen så träffade jag Hugo och Gogge en pytte liten stund.. Jag låg väl i sängen och sov vid halv fyra kanske..

Ikväll så måste jag välja mellan Wallander filmen och Da Vinci Koden.. Hmm undrar vilken som e bäst!

-

DAGENS KLÄDSEL:Röda jeans och ett svart Rolling Stone's linne
DAGENS FRISYR: Utsläppt med luggen uppsatt bakåt
DAGENS MAT: Rödspätta
DAGENS HÄNDELSE: Bowling!
DAGENS PLANER: Ska träffa Hanna, Ellinor och Per snart, sen ska jag och Hanna träffa Hugo och Gogge!
DAGENS VILL HA: Tårta!
DAGENS SAKNAD: Som alltid, Du.
DAGENS DROG: Pussar :)
DAGENS TRÅKIGASTE: Inget tråkigt har hänt idag..
DAGENS FINASTE: Mina naglar i en korall färg.
DAGENS KÖP: Hmm.. Jag har inte köpt något idag.
DAGENS GODIS: Inget godis idag men chips!
DAGENS HUMÖR: Uppåt!
DAGENS SJUKA: Huvudvärk
DAGENS KOMPLIMANG: "Du  är en sån som folk vänder sig om för att titta på, du tar all uppmärksamhet i ett rum genom att bara finns", inte sant men snällt sagt av dig :)
DAGENS LYCKA: Hugo gör mig glad :)
DAGENS BILRESA: Ingen bilåkning idag inte..
DAGENS DRYCK: Cocacola!
DAGENS TELEFONSAMTAL: Hmm.. Hanna och Hugo har jag pratat längst med idag!
DAGENS PERSONER: Hugo och Mammsen!

-

Igår var jag med Hugo, vi somnade inte förren typ sju imorse.. Men jag tog en power nap där emellan när vi tittade på film. Det är omöjligt att vara vaken under filmer..  Idag har jag varit och bowlat i Sickla med Andreas, Lena, Annika och Kalle. Det var jätte roligt. Men jag förlorade, som vanligt.. Men jag är sämst på bowling och det vet jag, haha.. Men jag ledde faktiskt över Andreas i nästan en hel serie =D STOLT !

Nu ikväll så har jag lite olika små planer... Men jag funderar på att skippa allt och gå å lägga mig istället! Den här förkylningen har tagit död på mig. Jag är hur trött som helst!

Men nu ska jag ringa runt lite och kolla om det är värt att klä upp sig, pusspuss!

Idol

Idag tyckte jag att Robin var otroligt bra, jag har alltid tyckt att han är en "medelmåtta" men idag sken han verkligen igenom!
Alice var sådär, inte direkt på topp.
Annas andra låt var jätte fin men första var lite sisådär.
Johan var som vanligt, dålig sång men cool ändå.
Kevin var som alltid bäst!

Lycklig, Lycklig!

Jag har varit ganska nere på sista tiden, haft mycket att tänka på och mycket har hänt. Men NU börjar allt gå riktigt mycket uppåt igen! Jag är mig själv igen, den glada, skrattande tjejen som alltid har ett stort leende på sina läppar! Vilken realse!

Ikväll ska jag träffa min vän Pysen och efter det kanske jag ska träffa Hugo, vi får se :) Trevlig kväll kommer det bli iaf!

Pusspuss!

Onödig info

Jag är hemma från dagis idag också, är fortfarande genom förkyld så ikväll blir det bara en lugn hemma kväll men lite trevligt sällskap... :) Borde egentligen ta en promenad någon gång idag, man måste få lite frisk luft men det är ju så satans kallt ute! Hugo har iaf lovat mig att vi ska promenera idag, så det får han hålla!  Idag har vi städare här som storstädar hela huset nu innan julen, hoppas de damsuger under min säng för det behövs BIG TIME!

Jag vet inte vad jag ska skriva, jag har inget direkt speciellt som händer den här veckan p.g.a. min förkylning..

Snart helg igen..

Hej Bloggen!

Nu sitter sjuka jag här och nördar framför datan, måste åka och jobba på Capionomen ikväll för jag har inte jobbat där på fem veckor (!!) så jag måste verkligen dit!

Igår var jag hemma från dagis (haha) så jag låg hela dagen och kvällen i soffan, tittade på film och O.C. Ungefär i en timme på kvällen så åkte jag lite bil med Hugo, han tjatade så mycket att jag bara inte kunde säga nej! Idag har jag också bara legat hemma, har färgat håret också.. Det blev ganska mörkt men det var det tvunget att bli annars såg det grå/grön daskigt ut på topparna.. Så nu är jag typ ljusbrun på huvet, kastanjefärg typ? Jag vet inte, haha...

Men nu är det bäst att äta lite middag sen måste jag dra tll jobbet!

klagar

Jag är trött, har feber, hostar blod, mår illa och mina öron kommer sprängas snart.
DET HÄR ÄR INTE KUL!

!!!

Om jag skulle få välja att se ut som vem som helst i hela världen
så skulle jag lätt välja att se ut som Lindsay Lohan!



13 dagar kvar

Usch, jag läste nyss DEN HÄR hemska artikeln och tårarna rann.
Hur kan man bara göra så!



Jag är iaf jätte förkyld så jag gick hem efter halva dagen på dagis, sen dess har jag bara tittat på O.C, Grey's Anatomy med varmchoklad och te. Snart ska jag, mamma och lillebror, som är lika förkylda dom,  titta på den andra  Narnia filmen som precis kommit ut.. Vi får se om den är bra, den första var ju ändå helt okej.. Jag borde egentligen verkligen plugga men jag har ingen ork till det!

Måste tillbaka till min prao imorgon, det är så dålig tajming att bli förkyld nu. Men vi får väl hoppas på att jag mår bättre imorgon!

Du är min andra hälft

Allt kom ikapp mig nu, vad fan har jag gjort!?

Jag har gjort något hemskt, och jag kommer lida för det i hela mitt liv.
Det här var ett stort felsteg och det tog för långt tid för mig att inse det.
Nu är det som det är och det finns inget jag kan göra åt det.
Jag kan bara, på distans, säga förlåt.
Jag ångrar mig nu och jag har äntligen insett vad det här betyder.
Vad det känns som, en livstid utan inre frid och lycka.

Jag ber för dig och ditt liv varje vecka och jag hoppas att bönerna blir hörda.
För du är värd det bästa i den här världen.

Förlåt för mitt svek och hat.
Jag måste säga saningen till dig,
Jag Älskar Dig.

Jag älskar min mamma

Igår berättade jag för min mamma, det var jätte skönt. Det kändes som att jag helt plötsligt blev tio ton lättare. Ibland är det bra att prata med någon om vad man egentligen tänker, och vad som egentligen händer. Mamma förstod, hon är min bästa vän. Henne kan jag alltid lita på och jag vet att hon finns bakom mig vad som än händer!




Du betyder!


Måndag

Idag har det varit en allmänt hemsk dag.
Jag har gått och blivit jätte förkyld, näsan rinner, halsen gör ondare än någonsin,
 jag har ont i munnen (??) och jag fryser hela tiden.
USCH!





Jag hade iaf min första dag av en veckas praktik idag, det var kul att träffa alla mina änglar. Det var god mat och alla var jätte snälla. Men vi var ute en och en halv timme på förmiddagen , och jag utan vinterjacka, trodde ärligt att jag skulle frysa arslet av mig.. Det var ju förfan MINUSGRADER! Sen så har jag gått runt och frysigt och skakat med en kopp te hela dagen...


Nu sitter jag hemma och borde satt igång med allt plugg jag har att göra för tre timmar sen men bättre sent än aldrig!

Alltid













Jag vill bara se dig i ögonen, höra din röst och känna din lukt.
Jag vill lyssna på dina djupa andetag och känna din varma hud.

Ner för min nakna rygg smeker din hand sakta och mjukt,
en berörning som får mig att rysa av välbehag.
Förevigt vill jag ligga här med dig min älskade.


-

Jag saknar dig så mycket så att det gör ont. Kom tillbaka till mig.

Första snön, not nice utan vinterjacka!

Hade en trevlig kväll igår, jag låg väl i sängen till fyra så det var ju bra jobbat måste jag säga..

Idag har jag haft Iris, vi har varit och lekt i parken i spöregn/slasksnö. Men det gick bra. Dock blev hon lite trött när vi skulle hem så hon vägrade att både gå själv och sutta i vagnen, så jag fick bära henne hela vägen hem och samtidigt köra vagnen med en hand. Bra jobbat!

Åkte hem efter och tittade på O.C med min förkyld mamma. Sen fick jag sockersug så då gjorde jag och min bror varsin skål med marängsvich (stavning?) , det var grymt gott. Sen blev det plugga, tacos till middag och nu blir det lite mer plugga.
Skulle egentligen träffat Hugo ikväll och glutta på en film men jag måste plugga klart. Så det får bli imorgon istället. Då föresten min prakitk igen. Så imorgon hittar ni mig ute på dagisgården i spöregn med ett stort smile mitt bland alla barn, wonderful.

Men nu ska jag sätta igång med mitt skolarbete! Pussokram!

-

ÅÅÅH! bara för att jag satt kvar här vi bloggen och gjorde den där listan så hann min storasyster smita in i badrummet innan mig. FAN nu kommer det att bli jätte stressigt ju!

En lista, så ovanligt!

Nu är det dags igen för en lista tycker jag (ironisk, jag vill bara ha en bra ursäkt att slippa ställa mig upp). Och det som är lite överraksande med den här lista är faktist tat jag hittade den i en killes blogg! Jag har typ aldrig sett en kille som har en sån här lista på sin blogg. Så det var lite coolt.

1. Är du en partypingla?- Ja, det beror lite på humör och folket man är med. Men oftast bästpåfest !
2. Är du lycklig?- lycklig är lite överdrivet kanske. Men glad?
3. Är du uttråkad?- Definitvit
4. Är du ledsen?- haha nej, I don´t do ledsen.
5. Är du italienare?- Förmodligen inte. Fast vem vet? Jag är inte lik min pappa alls! Roligt Carro, verkligen.
6. Är du gravid? Nej inte nej nej nej
7. Är du en cooling?- Jag är Kung off the coola. I'm COOLEST
8. Är du från Irland?- Nej men min farfar kommer från något engelskspråkigt land någonstans ifrån? haha
9. Är dina föräldrar fortfarande gifta?- Japp, Happly married.

Åtta saker om ditt kärleksliv
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?- Förut gjorde jag det. Nu tror jag inte på kärlek alls.
2. Har du nånsin blivit sårad?- Nope, ingen kan riva den här muren! Klart jag har, det har ju alla.
3. Har du nånsin tänkt på en och samma kille/tjej flera gånger under natten innan du somnade? - Förmodligen
4. Har du gillat en kille/tjej utan att berätta det för honom?- Nej xD
5. Har du kysst någon inom de två senaste veckorna?- Thihi, jag är ganska givmild på pussfronten :D
6. Har du haft en hemlig beundrare?- Haha ja, det var kul. Men fick veta vem det var sen :)
7. Är du kär?- Kär, vad är det?
8. Vill du gifta dig i framtiden? Vi skippar den frågan också

10 saker två alternativ
1. Kärlek eller lust?- Lust, defintivt.
2. Hår eller ögon?- Ögon, definitvit
3. Katter eller hundar?- självfallet hund
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar?- Vadå? Måste man välja eller? Jag har heslt allt!
6. Coca-cola eller Pepsi?- Jag hatar alla fake color i hela världen. COCACOLA LOVER !
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll?- Utekväll, definitivt.
8. Pengar eller lycka?- hmm, svårt. Pengar faktist.
9. Dag eller natt?- NATT!
10. MSN eller mobil?- Mobil, helt klart.

Tio "Har du nånsin..."
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån?- Nej, jag är så smidig.
2. Brutit ett ben?- japp, det var verkligen as skönt. eller inte.
3. Gjort nåt du ångrar?- Vem har inte det?
4. Hoppat Bungee Jump?- Nej, men jag skulle inte banga på att göra det.
5. Ljugit för någon du tycker om?- All the time.
6. Ätit en hel tårta?- haha, det var härkliga tider det! Jag har väl ätit en hel tårta själv sex gånger ^^
7. Gjort bort dig offentligt?- ööh? har ni träffat mig eller? Jag är klantingare än clowner (?)
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen?- Kort och rakt svar. Ja
9. Gråtit när ett husdjur dog?- Nej..
10. Velat försvinna?- Bara för en stund? Ja

10 Senaste...
1. Telefonsamtalet du gjorde?- Anna
2. Telefonsamtalet du fick?- Mamma
3. Personen du var med?- Hanna, Hugo + hans vänner.
4. Roligaste grejen som hänt? - Hm.. Jag somnade på min mobil inatt så jag vaknade av att den vibrerade av att "dolt nummer" ringde vid fem imorse, på min mage(jag sover på mage ibland) och jag e kiklig. Haha jag låg och fnissade lite för mig själv en liten stund.
5. Personen du sms:ade?- Hugo
6. Du kysste?- Jag kysste mig själv igår för att jag är så jävla vacker. Skämt åtsido, vi skippar den frågan också.
7. Du skrev till på myspace?- Jag har varken myspace eller Facebook
8. Du kommenterade?- Bloggar? det var typ Monicas blogg för typ länge sen
9. Du tillbringade natten med?- Thihi.. Den frågan skippar vi också tycker jag.

Roligt jag har och som ni kanske märker så är mit nya favoritord "DEFINITVT!

Helg igen och det märks

Hann inte med någon bloggning igår eftersom det blev lite stressigt..

Igår så slutade jag iaf skolan vid halv tolv, sista lektionen var matte prov som gick grymt bra! Hur nöjd som helst.

Se drog jag till mitt jobb och umgicks lite med Micke (min chef) och Sara.

Åkte hem senare och satte mig för att skriva lite saker (förhand för en gångs skull). Somnade sittandes vid matbordet på min skrivbok (bra jobbat) och vaknar halv fem av att Hanna hysteriskt ringer mig typ tusentals gånger i rad och jag slänger mig upp och inser att om en halvtimme ska jag vara duschad och klar vid t-bana. Hanna kom över för att stressa på mig lite och det gick bra.
Så vi drog in till Götgatsbacken och köpte en blomma och skrev att kort att vi ska bjuda Niclas på bio. Mötte Niclas, Carro, Matte, Olof, Amy och Aida för att fira att Niclas fyllde 22 år igår. Grattis till honom! Vi åt god (dock stark) mat på en italiensk restaurang vid namn iltempo!

Hanna och jag drog hem bytte om och drog vidare till Bagarmossen på fest där vi hade en trevlig kväll med Hugo och hans vänner. Dock mycket slagsmål på vägen hem vilket aldrig är kul. Mycket blod och de puttade ner varandra på spåret. Men Hugo och Georg var snälla och väntade med mig och Hanna så vi slapp stå där ensamma.
Jag var väl hemma runt halv fyra, har jag för mig? haha.. men något sånt.

Oj vilken beskrivande utredning av min går dag. men men.


Idag ska jag hem till Robin, Claes och Anne och äta middag där. Sen ska jag vara med lite killkompisar, OCH ADDE :D, och dricka öl. Najjs Najjs.

Men nu ska jag hoppa in i duschen, sminka mig och göra mig iordning för kvällen :)

bläääääääääää

Jag är dödligt trött, kom hem precis nu efter att ha suttit och gjort nationella prov i typ tre timmar. Innan det hade vi typ VÄRLDENS tråkigaste föredrag, om sydafrika. Första lektionen var en helt onödig lektion i svenska om någon jävla Dante. Fy bövulen! Usch som ni kan märker så är jag så trött att jag inte ens kan vara trevlig i bloggen.Tonight ska jag iaf få träffa pälsklingen Hannsi en snabbis och sen blir det sussa.

God morgon!

God morgon!
Jag är GRYMT trött så jag tror att jag kommer somna när som helst, men det kan jag inte för jag ska till skolan. Sitter och funderar på vad jag ska äta till frukost? Hm...  Juste! Jag drömde värsta konstiga drömmen inatt så jag vaknade upp jätte sur, det kändes som att jag villle slå slönder hela mitt rum. Men sen så vaknade jag till och kände att jag ändå är på ganska bra humör idag =P
Men men, nu kan jag inte sitta här längre för då missar jag chansen att för en gångs skull få äta frukost.
Ha en bra dag!

-

Jag borde egentligen vara jätte trött nu, men jag vill bara springa tio varv runt huset. Det är helt sanslöst. Jag måste ju sova någon gång!



Miljoner tankar snurrar runt i mitt huvud idag och det finns inte en chans att lunga ner dem. Jag har odds med eller ska man säga emot mig? Drastiska förändringar kan ske inom kort, eller så blir allt exakt som vanligt igen. Vill jag egentligen det här, undermedvetet,
är det så att jag gråter av lycka?




Stressig onsdag

Hemma efter en lång dag..
Kunde än en gång inte somna inatt så det fick bli fyra timmar sömn iaf.
Försov mig och vaknade 07.40 när t-banan går 07.55. PANIK! Slängde på mig kläderna samtidigt som jag sprang upp till köket, satte på te vatten och sprang ner och hämtade mascara och puder. Pudret satte jag på uppför trappan och mascaran sminkade jag på samtidigt som jag satte i fötterna i skorna. Grabbade min termosmugg och sprang till t-banan med 2 minuters marginal. Dukitgt va?
Köpte sen frukost på pressbyrån.
Dagens lektioner idag var engelska, och ULS ( Utveckling, livsvilkor och socialisation) och skapande verksamhet. Hann dock bara vara på skapande en snabbis för att jag sen hade doktors tid...

Nu är jag iaf hemma och är jätte trött, men det är ingen ide att vila nu för om en timme är det middag och efter det är det möte i kyrkan. Kvällens tv-program är Grey's Anatomy, längtar redan nu!

Men nu ska jag hoppa in i duschen för att försöka vakna till lite. Pusshej!

I will be forever thankful baby


Det finns människor som kommer in i våra liv och lämnar det igen.

Det finns också människor som stannar en stund och lämnar fotspår i våra hjärtan.

Och vi blir aldrig mer desamma.


 



 

- du lämnade stora fotspår efter dig.



I'm out!

Nu har jag varit så duktig idag så nu ska jag gå å lägga mig med en varm kopp te (har ont i halsen) och något onyttigt till filmen "systrar i jeans". I min ensamhet, så skönt så.

Jag läste alla fyra "systrar i jeans" böckerna när jag var yngre, men jag har faktist aldrig sett filmen!

2 och en halv timme senare

Nu är jag äntligen klar! Det blev inte en liten städning direkt. Jag resnade ut alla gamla papper, damsög, torkade av alla ytor, svabbade, bytte lakan, svabbade och damsög hallen, städade hela badrummet inkl, damsugning och svabbning. OCH jag har tvättat och hängt fyra maskiner. Jag är så duktig, och det är så skönt nu efter. Det luktar jätte gott!

Nu ska jag upp och äta middag sen blir det Matte!

Min tisdag

Hej,  kunde inte somna igår så jag låg uppe till kvart över fyra. Vaknade när klockan dringde halv sju och kände helt enkelt att jag skulle dö om jag ställde mig upp. Så jag ringde mamma och förklarade situationen och hon tyckte det var lugnt att jag skippade första lektionen och bara gå på min andra lektion som började 12.45. Så jag somnade om till elva. Gick upp tittade på ett avnsitt O.C med en kopp te och några mackor, satte på lite mascara och åkte iväg till skolan. Hur skönt som helst.
Nu har jag precis satt på två tvättmaskiner och ska damsuga mitt rum lite, sen ska jag sätta mig och göra matte. Ikväll kommer Cissi över på middag och efter det blir det en gamma klassiker "systrar i jeans" på trean 21.00. Så jag känner att det blir en bra dag idag.

Men nu måste jag sätta igång innan jag fastnar här! Pussokram!

AddePadde *blink*



Jag saknar dig!

Måndag

Nu är jag hemma och sitter i min vanliga stol framför datan i mitt rum. Borde egentligen gå upp och sätta mig i köket för att plugga matte men jag har verkligen inte ork för det just nu så det får bli lite bloggläsning en stund.

Idag hade vi två lektioner, matte och svenska. I matten gick vi igenom det sista inför provet och på svenskan fick vi en nya uppgift, vi ska läsa en islänskmedeltidssaga och analysera den. Visst låter det kul?! Eller inte..

Jag och Jenny drog till stan och irrade runt efter någon affär som vi tillsist hittade. Hon köpte en ny väska (as cool) medans jag köpte sko snören till mina "sneakers", ett par lila och ett par lime(ill) gröna! As coolt det med!



Här är mina älskade dojjor, hur sköna som helst.



Mina skosnören! (bästa fotografen, eller inte...)

Sleep tight

Jag vill bara lägga mig ner och sova en drömlös sömn, but that never going to happend.
Men jag ska försöka iaf! Godnatt!

Confused

One day justice will come and find you
And I'll be right there in your memory to remind you



"Once he was a lover sleeping with another.
Now he's just known as a cheat.
And he wish he'd had a mirror; looked a little clearer.
Seen into the eyes of the weak.
Tomorrow comes.
Sorrow becomes his soul mate.
The damage is done. The prodigal son is too late.
Old doors are closed but he's always open,
To relive time in his mind."







For all those times you stood by me
For all the truth that you made me see
For all the joy you brought to my life
For all the wrong that you made right
For every dream you made come true
For all the love I found in you
I'll be forever thankful




Försvinn ut mitt lov, dumma känsla.

Jag har så mycket ilska inom mig, så mycket avsky och hat att jag blir helt förvirrad. Jag vill bara skrika på dig, slå dig och sparka dig. Jag vill få dig att förstå, förstå vad du gör mot mig. Förstå vad du har gjort mot mig och vad du kommer göra mot mig. Jag vill att du ska känna den förnedringen som jag har känt och den smärtat som jag känner. Jag vill få dig att hata mig lika mycket som jag hatar dig. Du har förstört hela mitt liv, och förändrat vem jag är. Jag vill helt enkelt aldrig se dig igen. Jag vill aldrig höra din röst eller finnas i din närhet. Men det är omöjligt eller hur? Kommer jag någonsin bli av med dig? Du kommer aldrig försvinna från mitt liv eller hur, du klamrar dig fast som en fästing mot mitt ben. LÅT MIG VARA FÖRFAN! Kan du inte förstå? Förstå när jag säger "håll dig borta från mig och allt som har med mig att göra" men du kan inte ens göra det eller hur? Du är så jävla omöjlig att det är pinsamt.
Jag vill slå sönder dig så som du har slagit sönder mig.

-

Jag vill inte ha någinting med dig att göra Jag vill inte ha någinting med dig att göra ¨
Jag vill inte ha någinting med dig att göra Jag vill inte ha någinting med dig att göra
Jag vill inte ha någinting med dig att göra
Jag vill inte ha någinting med dig att göra
Jag vill inte ha någinting med dig att göra Jag vill inte ha någinting med dig att göra
Jag vill inte ha någinting med dig att göra

Så snälla, lämna mig ifred!!

-

Pappa blev glad för sina presenter :)

Farsdag

Det har varit en trevlig helg där jag fakitst har varit duktig på att vara sova tidigt. I fredags var jag hemma 03.15 och i lördags var jag somnade jag redan vid 03.45. Så jag är så nöjd med mig själv. Jag tänker inte berätta vad jag har gjort i helgen.

I lördags var jag på stan med min lillebror och handlade  farsdag present till pappasen.


Min lillebror köpte den här tröjan på  Stadium (fast i hel svart).

Och jag köpte två öl glas där det står något kul på,
kommer inte ihåg exakt vad det står med någonting kul iaf =P


Idag var jag i kyrkan på gudtjänst och sen var jag på arbetsintervju! Det gick jätte bra, barnet var jätte gulligt! :) Jag blir bara så lycklig av att vara i närheten av barn så nu sitter jag typ å ler för att jag har varit där och lekt med henne en stund!

Snart ska jag äta lite god middag och fira pappa lite.





Friday

Nu är det fredag och helg, gud då skönt! Planer för helgen har jag inte än, har inte orkat ta tag i något med jag har några fester runt om i stockholm som man kan gå på men jag är inte direkt på fest humör.. Så vi får se vad Hannsi säger när hon kommer hit. Jag har iaf duschat så att jag kan vistas nu bland folk utan att de dör av synen av mitt fettiga hår (överdriver överdivet mycket).
Idag har jag varit hos tandläkaren, det gick bra. Jag har aldrig haft hål och det hade jag inte nu heller. Men jag ska förmodligen få ett bettskena, men han verkar inte kunna bestämma sig? Jag är ju en enorm tandgnisslare ficket har gjort att jag har fått infektion i en muskel i munnen vilket gör att min käke fastnar allt som oftast så jag måste knäcka den min 20 gånger per dafg vilket är väldigt irriterande. Men nu är det middag! Ha en trevlig kväll!

YEEEY

Nu slog det mig att jag fyller fakitskt år om 25 dagar, det ska bli roligt..
 


.....och gott

En liten uppdatering om mitt liv just nu!

Hej!
Jag har varit lite frånvarande i bloggen och inte berättat  direkt vad som händer men nu ska jag berätta lite.

Jag har skaffat mig ett nytt jobb, eller förmodligen två nya jobb.
Jag ska börja jobba som barnvakt till en familj i Enskede/dalen. Det ska bli jätte roligt, ser verkligen fram emot det! Jag älskar barn mer en någonting annat och jag trivs verikligen i barn närvaro så jag tror det här blir ett perfekt jobb för mig.
Sen ska jag kanske jobba som barnvakt till en liten bebis en några timmar en dag i veckan, men det fårjag veta säkert imorgon då jag ska träffa dem! Sen ska jag även ha kvar mitt gamla jobb ungefär en gång i månaden, på capinomen. så snart pepole så blir det CASHFLOW!!

Sen så är det även bestämt att jag ska vara konfirmationsledare för Hemavangruppen i år igen, vilket också ska bli GRYMT underbart tillsammans med Olof och Hannsen! Jag har gått med i Frivilligarådet i kyrkan, vilket jag tycker är jätte intressant och lärorikt, jag gillar att ha en åsikt.

Jag har fått mina julomdömmen som jag är väldigt nöjd med, inget MVG inget IG nästan alla VG och något G, så jag är jätte nöjd! Jag skrev en svenska prov idag som gick bra men jag han inte skriva klart ordentliget även om jag skrev  femton (!!!) sidor.. Jag skyller på att jag har en väldigt stor handstil, thihi.

Jag har räknat ut att det kommer kosta ungefär 6000 kr att ta MC-kortet, och har även bestämt att det får vänta till våren när snön är borta men då ska jag ta det snabbast möjliga!

Jag har också bokat en skidresa mellan 25-30 december i Björnrike. Ska bli jätte roligt att komma ut i backen igen.

Jag har även kommit fram till att jag lever bäst ensam just nu och att jag inte vill ha någon nära in på livet just nu. Det är skönt att ha kommit fram till ett beslut iaf men nu gäller det att kunna följa det. Hålla sig borta från allt som har trygghet att göra. Men det kan ju inte vara så svårt? Vi kan ju hoppas der iaf.

Är det något jag glömt berätta?
hm.. Jo jag har äntligen köpt kol till min vattenpipa så nu blir Olof glad iaf! haha!
och jag ska till tandläkaren imorgon!
och jag har börjat på ny magkatarrsmedicin!




En liten tanke

Idag gjorde jag en god gärning. Jag gav åtta kronor till Rädda barnen. Ni tänker säkert "åtta kr? Haha vad gör det för skillnad?". Om jag gav åtta kronor varje dag i 1 månad så blir det 240 kr om man ger åtta kronor varje dag i ett år så blir det 2880 kr. Det gör knappt någon skillnad för en vuxen människa med en normal inkomst. Eller om man gör så här istället. Att alla människor i hela sverige ger åtta kr så blir det 72 Miljoner kronor. Plus att det är en liten humörhöjare för än själv. Jag kände mig som en bra människa efter att ha skänkt bara(?) åtta kronor.





Gör det du också!

en snabbis

Hej! Jag hinner egentligen inte skriva någonting speciellt  ville bara göra ett litet inlägg för Grey's Anatomy börjar om två minuter vilket är väldigt viktigt att jag ser! Grey's är mitt allt! Kanske orkar skriva ett längre inlägg senare men nu blir det TV! Pussokram

Bio med Niclas



Nu har jag varit på bio med Niclas. Vi såg filmen Tropic Thunder
med bl.a. Ben stiller, Jack Blak, Tom Cruise.
Hm, väldigt svår film.
Den var egentligen helt knäpp men inte alls dålig på något sätt egentligen.
Det var inte direkt min humor men det var folk i biosalen som skrattade hela filmen igenom.
Det är en Action/komedi som jag starkt rekomenderar er att se!

Nu vet jag inte vad jag ska göra direkt? Jag känner mig konstig i hela kroppen..


Valvaka inatt?

inatt är det ju som alla vet val i U.S.A, och jag håller mian små tummar för Barack Obama. Jag hittade ett litet toligt skämt i Niclas blogg som jag tycker ni ska läsa!

One day a florist goes to a barber for a haircut.
After the cut he asks about his bill and the barber replies,
‘I cannot accept money from you.
I’m doing community service this week.’ The florist is pleased and leaves the shop.

When the barber goes to open his shop the next morning
there is a ‘thank you’ card and a dozen roses waiting for him at his door.

Later, a cop comes in for a haircut, and when he tries to pay his bill,
the barber again replies,
‘I cannot accept money from you. I’m doing communityservice this week.’
The cop is happy and leaves the shop.

The next morning when the barber goes to open up
there is a ‘thank you’ card and a dozen donuts waiting for him at his door.

Then, a Congressman comes in for a haircut, and when he goes to pay his bill the barber again replies,
‘I cannot accept money from you. I’m doing community service this week.’
The Congressman is very happy and leaves the shop.

The next morning when the barber goes to open up,
there are a dozen congressmen lined up waiting for a free haircut.

And that, my friends, illustrates the fundamental difference between
the citizens of our country and the members of our Congress.

Vote carefully this year.



Dålig start på dagen men det artar sig!

Jag försov mig idag, vaknade fem över åtta och min t-bana skulle gå kvart över.. Men jag han med nästan som gick 8.25 iaf. Jag fick på mig kläder (dock en vit och en svart strumpa och linnet bak och fram) Lite mascara och ett tuggumi sen var det bara att springa. Köpte en macka på pressbyrån till frukost, mums!

Nu sitter jag iaf hemma efter en halv dag i skolan, vi var på pysslingen och hade föreläsning om olika inlärningmetoder och inviduella någonting någonting bla bla bla. Så mycket lyssnade jag ungefär efter att jag suttit där i tre timmar.. Men det var väldigt intressant egentligen men min hjärna tyckte inte att jag skulle få ta del av denna inframtion tydligen?

Nu ska jag plugga lite Matte och Svenska, har svenska prov om antiken på torsdag och matte prov snart så jag känner att det är dags att göra någonting vettigt. Sen ska jag och Niclas kanske på konsert och fika annars kanske det blir bio istället? Vi får se!

Men nu är det iaf bäst att sätta igång! Pussokram!

Please forgive me, I don’t know what to do.


Once in your life you find someone
Who will turn your world around
Bring you up when you're feelin' down



"There's no love like your love
And no other could give more love
There's nowhere unless you're there
 All the time all the way"




Baby you're all that I want
When you're lying here in my arms
I'm finding it hard to believe
 We're in heaven
And love is all that I need
And I found it there in your heart
It isn't too hard to see
We're in heaven




When you love someone - you'll do anything
you'll do all the crazy things that you can't explain
you'll shoot the moon - put out the sun
you'll deny the truth - believe a lie
there'll be times that you'll believe you can really fly
but your lonely nights - have just begun
when you love someone
you'll feel it deep inside and nothin' else can ever change your mind
when you want someone - when you need someone - when you love someone





Så sugen på Choklad

Jag är så stolt över mig själv att jag har tagit bilder i helgen! Jag ska försöka börja fotografera mer för det är kul att ha lite bilder när man är äldre då allting är ett minne..

Det här lovet gick så sjukt snabbt så att det är sanslöst! Jag vill ha en vecka lov till men nu är det skola fram till den 19 december men har faktist två veckor prao också se det blir fyra veckor skola innan det blir 20 dagar lov!

Det här lovet kändes det som att jag var tillbaka för 3 år sen, blir nästan lite rädd för jag trivs egentligen inte i detta liv, jag vet så mycket bättre nu än vad jag gjorde då. Men ibland gör man lite dumma beslut som man sen får straffas för. Karma?

Det är ingenting bra på TV idag, vad ska man göra då? Jag var verkligen på humör för att bara sitta med en stor kopp varmchoklad och en ostsmörgås och titta på någon bra serie.. Men imorgon är det iaf Desperate Housewifes och onsdag är det Grey´s Anatomy.




En stor kopp varm choklad med vispgrädde och riven choklad på
är nästan det bästa som finns!


Lite bilder från helgen (det är bara att skratta)

Bilder fredag:



Jag och Hanna fixade ihopl lite sjörövargrejer i sista sekund (inte så seriösa)



Olof var iaf djävul med Nagellack, svarta läppar och Eyeliner!



Olof med fingret framför blixten så bilden blev suddig men ändå ball :)




Bilder lördag:



Jag var utkklädd till indian!




Ellinor och jag, tack för att du fanns där för mig <3




Lillasyster och jag (väldigt ful bild)




Sist blir det en bild på mig, Hanna och Ellinor!

Det blev inga bilder under kvällen för då hade jag annat att göra än att gå och fota *blink*


Måndagsdeppig

Igår blev det mycke sovande nästan hela dagen, lördags kvällen var väldigt bra tycker jag :)

Idag har jag iaf varit i skolan igen, hade två lektioner Svenska och Matte!
Känner mig sådär Måndagsdeprimerad som Niclas kallar det..
Men det går säkert över till imorgon.
Sen har jag även haft grymt ont i magen hela dagen, vilket aldrig är roligt!
Nu ska jag ladda över lite bilder från helgen och visa er! :)

Lördag, Alla Helgona.

Hej hopp bloggen!

Nu har jag typ precis gott upp, förberett lite bål inför kvällen och varit och handlat en snabbis på ican!
Nu ska jag fixa mig sen är det PARTY ALL NIGHT LONG som gäller!!