Fredag

Jaa.. nu har det gått fyra dagar sen jag skrev sist och det har hänt OTROLIGT mycket. för det första så har en kompis från åland bott hos mig i två nätter, vi har shoppat gått på bio och spelat laser doum med Wigge, Simon, Hanna och Björn. Haft jätte kul med dig johanna! Ikväll ska björn sova hos mig, ska bli mysigt.. :)
Det tråkiga som hänt den här veckan är att både Rosalie och Andrea åkt bort.. Andrea träffar jag snart men Rosalie träffar jag inte förren den tolfte :'( Saknar dig redan Darling <3
jag vill också säga tack till Caroline som är en toppen kompis! tack för att du tror på mig och står på min sida i allt det här, Förlåt för at du blev inblandad och så.. men nu ska jag gå och hyra film.. Hej då !

Julafton !

Nu är det den dagen man väntat på i ett år, Julafton! God jul allihopa ! Jag har precis ätit den första julskinksmackan med senap på och öppnat det första paketet. Om FYRA tilmmar är det Kalle anka WOHOO !
knäcken bakade jag igår men är nästan slut jag tuggar på den sista nu :) om ca. sex timmar får jag öppna mina julklappar.. fan va långt igentligen, fast jag skaju käka i två timmar frst så tiden kommer väl rusa förbi ..
God jul <3

Trött

Jaa nu sitter man här igen då... Stan med Belle va lika mysigt som jag trodde, men att det var så mkt folk förstörde ju lite, vi sprang runt i alla möjliga affärer i fem timmar och shoppar. Jag hittade ett par kina-skor as coola ^^ Plusatt jag har blivit HELT kär i ett par Svarta Pumps, oturligt nog var priset över tusen kronor så som las tillbaka på hyllan snabbt som attan .. Jag hitade äntligen en BH på H&M också på 30 % rabatt YIPPI :D
den va blå och fin.. Jag borde igentligen ligga i min säng nu och sova för imorgon ska jag upp tidigt och julhandla mat till jualfton med mamma.. hon behövde nån stark *hmm*  som skulle hjälpa henne att bära..
Men nu ska jag titta på film.. vi får se om mr X ringer ikväll då <3

Jullov <3

ÄNTLIGEN LOV !  fy fan vad skönt ! Slut på alla läxor och prov. föreställningarna som jag och min klass har haft den senaste veckan har gått bra :) jag har inte gjort bort mig en enda gång (vilket under!) fast jag hade ju bara en mini roll.. sex repliker ^^ snart ska ajg in till stan och träffa belle <3 shoppa dom sista julklapparna och fika.. Ska bli jätte mysigt har inte träffat henne på...hm...  fyra veckor tror jag nog att det är.. skaa bli jätte kul iaf ! Imorgon ska jul städa *YIPPI inte * men jag ska baka knäck också ÄLSKA KNÄCK!
Men måste jag åka till stan annars blir isabelle sur ;)

Helg+Måndag

Ja nu var det då ännu en måndag, och ännu en jobbig skolvecka framför oss. fast på fredag då är det jullov ! YIPPI ! Eftersom jag går i en dramaklass så har vi heltidsrepetitioner på våran julföreställning, Alltså består mina dagar av skrik från min dramalärare (han är VÄLDIGT högljud av sig) och  teater.
I helgen har jag haft det mysigt med Hanna och Rosalie <3  Vi ''julpysslade'' och satte uppe hela natten och pratade. idag har jag shoppat med min sötnos Andreas, Jag hittade två Vinter jackor för halv priset. Så nu är jag väldigt nöjd och väldigt pank. Jag glömde också att skriva min redovisining i sysöljden så där rök nog mitt VG.. FAN!  men men har man stressigt så har man.. !
En sak till jag kom att tänka på är FAN vad alla bråkar nu förtiden? Alla är på dåligt humör så dom skriker å har sig, det måste ha med att det inte är nån snö än..  Eller så är det väl bara ''vinterhumöret'' som kommer fram (Min dramalärare skyller på det). Ikväll är det mina favoritprogram på TV. Prison break och Cityakuten så jag ser fram emot en mysig kväll i soffan med te och pepparkakor. Kanske får man lite gulligt sällskap?
man kan ju hoppas iaf. Men nu måste jag ringa johanna å kolla hur hon mår (tvångstankar)
Hej då ! :)