!!!

JAG ÄR SÅ TRÖTT PÅ ATT VARA VANLIG!!!

-

Föresten så lyckades jag inte övertala mamma om piercing igår
men jag har kommit på en bra deal som jag ska föreslå sen när jag kommer hem!

:D

HEJ!
Idag är jag på ett underbart bra humör, så himla härligt att bara vara nöjd!
Fast jag har faktist varit nöjd väldigt länge nu men idag är jag extra nöjd :D
Jag sitter på pysslingen nu och ska snart kolla på alla gruppers filmer, min grupps blev skit bra! Ikväll är det konsert här i skolan.. funderar på att gå, men jag vet inte..
Men nu skriker dom på mig, puss!


Thihi

Håll tummarna för mig ikväll för jag ska göra ett nytt försök att övertala min mor om piercing i läppen!


Slapp måndag

Idag var jag hemma från skolan p.g.a lite olika anledningar.. Men jag ska gå imorgon iaf för vi har en jätte viktig heldag på pysslingen! Jag är väldigt trött men jag ska ändå sätta mig och plugga nu i några timmar innan Idol börjar!




Jag har varit grymt sugen på chips hela dagen idag, ska man kanske synda lite ikväll ?

Segis dag

Kom nyss hem från en sväng till farsta, är grymt trött även fast att jag typ inte gjort någonting som alls är ansträngande idag..

Imorgon börjar jag 9.30 så lite sovmorgon är det ju iaf! Men slutar dock 11.30 så det blir en kort och skön dag imorgon.. Sen ska jag kanske träffa Anonym.. Lite nervös måste jag säga att jag är med det blir nog bra :)

Godnatt världen!

En typisk söndag

Hade en trevlig kväll igår, alltid lika roligt att träffad Amanda!  Var tillbaks i tallkrogen inte så överdrivet sent.. Vilket var skönt. Men jag sov nog inte förren halv sex ungefär.. *blink*

Idag har jag en så kallad "dålig dag", har tagit tre alvedon men det har inte hjälp mycket. Känner mig lite halvt deprimerad faktist.. Men det skulle vara skönt och veta varför? Haha. Men det är väl så ibland, alla har dåliga dagar?

Jag får leta reda på någon som vill mysa med mig idag med film och popcorn, det blir nog inte så svårt!

-


Detta är min bästa vän idag!

kul kväll!

Sitter och väntar på att nagellacket ska torka.. Vi har fest här hemma just nu, mamma och pappas kompisar är här för att fira att pappa fyllt 47. Så 50 pers på middag ikväll.. Det är inte lite!

Jag ska äta här sen ska jag åka till Danderyd på Coktailparty! Det ska bli grymt roligt faktist, jag var och köpte en passande klänning idag på vero moda!

Men nu har jag väldigt bråttom är bara halvklar även fast jag borde varit klar för en timme sen..

Hemsk dröm

Inatt drömmde jag en hemsk dröm. Jag drömmde att den mest betydelsefulla personen i mitt liv dog och jag vaknade helt dränkt i tårar. Fy vad dåligt jag mådde då. Jag vet inte vad jag skulle ta mig till om inte du fanns på samma jord som jag.

Nog pratat om tråkiga saker. Snart ska jag dricka ett glass champange med familjen för att fira pappa, sen ska jag dra mig till Gubbängen där jag ska på en Reunion med mina gamla klass. Det ska bli kul att se hur alla ser ut nu och hur deras liv har blivit :) Efter det drar några vidare på krogen och jag vidare någonstans också.. Olof kanske? eller Sandra? Vi får se..

Ha en trevlig kväll!

Grattis

Idag fyller pappsen min 47 år. Grattis på dig!


Det fick bli en bild på Pappa Johan och Mamma har ingen bild med bara pappa på eftersom han oftast är mannen bakom kameran!
Bilden är från en gondol i Venedig för många år sedan!

Det värsta som finns!

Till minne av John Hron:
Det är onsdag kväll, en av de allra sista dagarna av sommarlovet. John ska börja skolan på måndag, åttonde klass.
Han bor i Kungälv med sina föräldrar. Fadern är invandrare från Tjeckoslovakien. Johns stora intresse är kanot, och i juli har han varit i Oxelösund och tävlat i ungdoms-SM och fått bronsmedalj.

Innan sommarlovet är slut har John och en kamrat beslutat att tälta ute vid Ingetorpssjön, ett populärt tillhåll för traktens ungdomar. Johns mor skjutsar dem ut och hon känner sig lite orolig. Sjön ligger åtta kilometer från hemmet. Pojkarna tycker hon är sjåpig. Det är ju så pojkar tycker om oroliga mammor. När hon släppt av dem följer de stigen till klippudden vid den södra änden av sjön. Det är där de ska campa.

Det är någon gång mellan åtta och nio på kvällen. Pojkarna reser tältet och tänder sedan en eld vid stranden. De ska grilla korv. Ingen av dem vet att det här är John sista kväll i livet. De sitter och pratar och har roligt. Vad pratar de om? Sommaren som gått? Musik? Kanot? Flickor? Mopeder? Skolan som ska börja?

Det är elden som lockar till sig Johns mördare. Fyra ungdomar, två artonåringar, en sjuttonåring och en femtonåring, alla skinnhuvuden och nazister, har också sökt sig till sjön, till en annan udde. De har laddat upp rejält med öl och sprit. De skriker över till John och hans kamrat, men får inget svar. De beslutar sig för att se efter vilka som är borta vid elden. Kanske kan det bli en rolig kväll. Där kan ju finnas någon att bråka med.

Femtonåringen sänds iväg som spanare. Han blir förtjust: en av pojkarna vid elden är John Hron, en pojke han inte gillar. Han har under läsåret bråkat med John och mobbat och slagit honom i skolan, till och med hotat att döda honom. I skolan går han under namnet Rambo. Ingen kan säga varför han bråkat med John, kanske beror det på att han, till skillnad från andra elever, inte varit tillräckligt undergiven. John är visserligen lång, över 180 cm, och kraftig, nästan 70 kg, men nu har Rambo uppbackning.

Femtonåringen återvänder till sina kamrater och meddelar att han hittat en tönt och idioten Hron vid elden. Han vill att alla ska följa med och ge John stryk, ja, han föreslår till och med att man ska slå ihjäl honom. De andra vill dricka ett tag till, och det kan de lugnt göra. Stigen från pojkarnas tältplats tillbaka till vägen går nämligen förbi den plats där de just nu sitter och dricker. Mellan halv elva och elva klampar alla fyra in hos John och hans kamrat.

Misshandeln inleds omedelbart. En av artonåringarna kastar en flaska i huvudet på John, och börjar slå och sparka på honom. Han faller omkull. John ska säga att han älskar nazister. Han vägrar och får stryk tills han gör som han är tillsagd. Han får mer sparkar ändå, kanske för att han tidigare uppenbarligen ljugit och sagt att han inte gillar nazister.

Femtonåringen tar vid och ger John flera sparkar, varav en mycket hård träffar John i bakhuvudet. Vid det här laget är John skräckslagen. Åtminstone tre i gänget attackerar honom, ofta utan någon som helst förvarning, också bakifrån. Hans ögon är enligt en av de åtalade vidöppna som klot, och han kan inte fokusera sin blick. Den irrar oupphörligt fram och tillbaka. Han darrar och sitter till slut på huk med huvudet i sina händer för att i möjligaste mån skydda sig mot mer sparkar och slag. Det hindrar inte att han får mer.

Han får en våldsam hoppspark, sparkar i sidan och mot huvudet. Gång på gång faller han omkull av de våldsamma sparkarna. Någon slår honom med brinnande ved i nacken. Någon knuffar omkull honom i elden. De tänder eld på pojkarnas tält. De stjäl och förstör deras saker. John och kamraten ber att få gå hem, men det får de inte. I stället fortsätter man att misshandla John med sparkar och slag.

Till slut blir han liggande. Hans ansikte är blodigt och svullet. Bilden av vad som händer under de ohyggliga timmarna är oklar. Mördarna minns inte, eller vill inte minnas, så mycket under polisförhöret. De skyller på varandra. Ibland gör de uppehåll i tortyren. De ber hycklande om ursäkt, säger att sparkar och slag varit misstag, bjuder John på öl och anslår försonliga tongångar. Ingenting tycks dock kunna hejda nya utbrott av våld.

Det räcker inte att John mot allt vad han tror på har sagt att han gillar nazister. Han måste ha mer stryk ändå. Det är katternas lek med råttan, och de njuter av hans ångest och rädsla. Det är en berusande känsla för dem att så totalt ha en pojke som skakar av skräck i sitt våld. Efter en sista uppblossande misshandel kastar de honom i sjön.

John kvicknar till och simmar utåt. Han har ont, han är omtöcknad och rädd, men han är en duktig simmare. Ganska snart upptäcker skinnhuvudena att det inte var så bra att kasta i John. De kan ju inte slå honom. De skriker åt honom, kräver att han ska komma tillbaka, men han svarar inte, håller sig kvar ute på sjön i en kvart. Någon kommer på att tvinga kamraten att ropa att han kommer att få stryk i Johns ställe om han inte återvänder. Livrädd som han är gör han så. Han ropar på John och vädjar att han ska komma tillbaka, och John svarar på hans rop.

Uppgifterna om vad som nu händer är osäkra, och klaras aldrig riktigt ut under polisförhören. Det enda man vet är att en av artonåringarna och sjuttonåringen nu går och att de tar Johns vettskrämde kamrat med sig. Det är just i det ögonblicket John fattar ett ödesdigert beslut: han vänder åter in mot land. Är det av oro för kamraten? Tror han att alla kommer att gå, eller tror han att bödlarna inte ska slå honom mer? Han har ont och han är rädd, men han förstår inte vidden av det hat hans bödlar känner. Han är bara fjorton år. Vi kan inte veta hur John tänker i det ögonblick han börjar simma in mot stranden, men hans beslut får ohyggliga konsekvenser för honom.

Femtonåringen och en av artonåringarna står och väntar. Det är de två som varit mest aktiva under misshandeln, och de har hat kvar så det räcker. Misshandeln tar fart med ny målmedvetenhet och effektivitet, och nu finns ingen flykt. Ett knytnävsslag mot ansiktet fäller John till marken. Han ramlar baklänges, och slår i huvudet i klippan. Han släpas över till en gräsplätt. De båda mördarna vill göra det bekvämt för sig när de ska sparka honom. Hårda, hårda sparkar träffar hans huvud, men han värjer sig nu inte längre med sina armar. Bödlarna ser att John rör sig, men han skriker inte, han bara vrider sig i plågor, mumlar något de inte kan förstå.

Nu är katt- och råttaleken slut. Det roliga är över. Mördarna är nöjda och lyfter, släpar och rullar John till strandkanten och sparkar i honom. Strax innan han ramlar i hör de honom åter mumla någonting. Den här gången märker John knappast att han är i vattnet. Han drunknar och sjunker sakta mot sjöns botten.

De båda mördarna står kvar och rullar en cigarett. Ingen av dem lyfter ett finger fastän de förstår att John håller på att dö. Mördarna vänder ryggen åt den fruktansvärda scenen och ansluter sig till de andra. En av dem berättar att John sjönk som en sten, när de kastade i honom andra gången. Bödlarna drar sig hemåt och lägger sig. Johns kamrat får lift med en bil, kommer hem och slår larm.

Bara några timmar efter att Johns mor skjutsat ut honom till Ingetorpssjön ligger han död på sjöns botten, misshandlad till oigenkännlighet. Mordet skedde 1995 ( augusti ) och i Januari 2001 släpptes den av mördarna som fått längst straff. Han är idag 27 år och en fri man. Straffet för honom var 8 år (släpptes fri efter 6 år) och för de tre andra blev det 10 månader, 4 månader och en frikändes helt.

1998 skändades Johns grav, någon drog loss gravstenen med hjälp av linor och en bil. Sedan sparkades lyktor och blommor sönder. Någon bestämde sig för att föräldrarna inte lidit nog. Visa att DU bryr dig , kopiera!



Jag gråter, rakt ut. Hur kan man? Hur kan man göra detta för ens ursprung? Hur kan Sveriges system funka på detta sätt? 6 år är INGENTING jämfört  med vad dom gjorde. Jag skulle göra det till 600 år  och ännu mer. Jag blir så förbannad, så upprörd. Hur kan regeringen tycka att det här är rätt? Kan dom verkligen sova gott på natten efter detta?

godnatt

I all denna frustration så ska jag gå och lägga mig nu när jag har skickat in ett arbete till min lärare som ska vara inne innan tolv idag. Har haft en bra dag idag är dock jedrans trött. Så sov gott nu ni läsare!

Frustrerad!

Nu ska jag låta som en sur trettonåring men  jag får inte pierca min läpp för min mamma!


Jag blir jätte sur, jag får färga håret rosa om jag vill det, jag får vara ute hur sent som helst. Min mamma förbjuder i stort sätt ingenting. Men just det jag verkligen vill det ska hon förbjuda. Och vet ni vad hennes anledning är? HON TYCKER DET ÄR FULT ! Jag blir så frustrerad, det seplar ingen roll om hon tycker det är fult, och hur vet hon att det är fult? Hon har aldrig sätt mig i en piercing så hur ska hon kunna veta det? ÅÅÅÅÅÅH!




JAG VILL HA !


Förändring!

Jag känner att jag vill förändra mig lite till utseendet. Så imorgon ska jag boka tid till att färga håret och sen ska jag fixa ögonbrynen. Jag ska även ringa min lilla chef imorgon och fråga om hur mycket jag får i lön denna månad, om jag får mycket nog så ska jag även göra Gelnaglar på Fridas!

Hmm.. Jag har funderat mycket på vad jag ska göra med mitt hår och jag har kommit fram till två (tre) olika förändingar.
Antingen så ska jag:
Slinga håret i tre olika ljusbruna/blonda färger. Det kommer se naturligt och vanligt ut, inget överidriven förändring direkt. En enkel färg som jag vet att jag passar i, alltså inte särskilt vågat.
Eller så ska jag:
Färga mitt övre hår ljusblond och undre håret  i en mycket mörkare färg kanske till och med helsvart.
Detta skulle jag egenligen helst vilja göra. Det är väldigt annorlunda och nytt för mig. Jag skulle egentligen också vilja lägga in en ganska så dold rosa slinga i slutet av min snelugg, men det kanske blir för extremt? Grejen är den att man lever bara en gång, varför inte bara testa att sticka ut lite? Testa en helt ny grej!

Svårt val!

snabbt och smärtfritt

Nu är det gjort, inga tårar eller dramatik.

Åt nyss middag, men det blev inte särskilt mycket för min del. Ska ut på promenad snart. ska bara orka gå upp på mellanvåningen där min mobil ligger och ringa Hannsi.

Puss

Tisdagmorgon

Är abnormt trött, somnade både på t-banan och vid frukosten. Sitter i skolan nu, på pysslingen. Vi ska redigera vår skräckfilm som vi har spelat in men det vill inte funka. Jag som är tekniken själv (eller inte...) känner att jag inte kan hjälpa till med det så sitter jag istället här och bloggar.

Idag ska jag till doktorn.. Är lite nervös iaf.  

Ikväll ska jag kidnappa Kasper och Hanna för en power walk.. Puss

Bloggning i all sin hast

Kom hem ganska tidigt i dag, runt två ungefär. Satte mig och pluggade och skrev en uppsats om "Genus och Identitet", väldigt intressant ämne!

Har bokat tid nu, klockan 2 imorgon. Dom sa att det var bäst att göra det så snabbt som möjligt! Jag vill inte!

Ska dra nu, see you later!

-

Jag har haft en skönt hemmadag idag med Grey's Anatomy! Blev ganska sent igår så jag vaknade inte förren två ungefär så då hade ju halva dagen redan gått.
 
Imorgon ska jag på dejt, bio och middag ska bli väldigt trevligt!

Helg

Det var trevligt kväll igår när vi firade Hanna som fyller år idag. Grattis!
Ikväll har jag lite olika planer som jag ska välja mellan.. Vi får se vad som händer!

Så lätt

Du är så lätt. Du gör precis som jag vill att du ska göra, fy fasiken så skönt :)

Lista

Jag har inte gjort en lista på väldigt länge och jag tyckte de här såg lite kul ut plus att jag har väldigt tråkigt så nu fick det bli en liten lista,.

ÄR DU EN RIKTIG TJEJ?


[ ] Du har fler än 10 nagellack.
[ ] Du har en parfym som kostade mer än 500.
[x] Du har eller har haft lösnaglar.
[ ] Har/haft en bild på dig själv som bakgrundsbild på datorn.
[x] Du har minst 5 klädesplagg som du inte använder.
[ ] När du var liten ville du vara en prinsessa.
[ ] Du brukar gå på stan med din mamma.
[ ] Du har haft rosa på ditt rum
[x] Du har färgat håret.
[x] Du har slingat håret.
[x] Du har alltid din mobil med dig.
[ ]Du dansar vilt när du är ensam hemma
[x] Du går aldrig hemifrån utan att vara sminkad.
[ ] Du har inpackning i ditt hår minst en gång i veckan.
[ ] Du älskar att gå till frisören.
[ ] Du solar hellre än att bada.
Totalt: 5

DU ÄLSKAR:
[ ] Skor
[ ] Färgen rosa
[x] Shopping
[ ] Dekorationer
[ ] Speglar
[ ] Skolan
[x] Delfiner 
[x] Disneyfilmer
[ ] Ljus
[ ] Blommor
[ ] Mjukisdjur
Totalt: 3

DU SHOPPAR/HAR SHOPPAT PÅ:
[ ] MQ
[ ] Kompaniet
[ ] Victoria's secret
[x] H&M
[ ] Aima
[ ] New Yorker
[x] Gina Tricot
[ ] NK
[x] Top Gun
[ ] Taily Weijl
[ ] Bijou Birgiette
[ ] City Girl
[ ] Colosseum
[ ] Sisters
Totalt: 3

DU SÄGER OFTA:
[ ] Whatever
[ ] Oh my god
[x] Vet inte
[ ] Cutie
[ ] Hot
[x] Visst
[ ] Säkert
[x] Ursäkta?
Totalt: 3

DU LÄSER:

[ ] Frida
[x] Cosmopolitan
[ ] Glamour
[ ] Elle
[ ] Teen Vouge
[ ] Bravo
[ ] Solo
[ ] Wendy
[ ] Bravo girl
[ ] Star Flash
 Totalt: 1

DU GILLAR DESSA FIMER:
[ ] Elizabetown
[ ] Eva och Adam
[ ] Freaky Friday
[ ] Ciao Bella
[x] A Walk To Remember
[ ] Sweet home Alabalma
[ ] Where The Heart Is
[ ] Just My luck
[ ] John Tucker Must Die
[ ] The holiday
[ ] Girls United
[ ] How To Lose A Guy In 10 Days
[x] The hot chick
[ ] My girl
Totalt: 2

DU BRUKAR KOLLA PÅ:

[ ] Lost
[ ] Top Model
[ ] Projekt Runway
[x] Desperate Housewives
[ ] The Simple Life
[ ] Men In Trees
[ ] 8th & Ocean
[x] Grey's Anatomy
[x] The OC
[ ] Laguna Beach/The Hills
[ ] Nip/Tuck
[ ] Gilmore Girls
[ ] One Three Hill
[ ] Heroes
Totalt: 3


 DU TYCKER ÄR BRA:

[ ] Paris Hilton
[ ] Jessica Simpson 
[ ] Mariah Carey
[x] J-Lo
[/] Britney Spears 
[ ] Beyonce Knowles
[ ] Christina Aguilera 
[ ] Hilary Duff
[x] Lindsay Lohan
[ ] Gwen Stefani
Totalt: 2½

Får du 0-20 mer pojke än tjej
Får du 20-30: pojkaktig tjej
Får du 30-40: rätt så tjejig
Får du: 40-50: är du en tjej!
Får du: 50-60: du är riktigt flickig.

Jag fick 22 ½

-

Jag har suttit här i snart en timme och funderat på vad jag ska skriva, men jag kan inte sätta ord på min känslor idag.
Jag skriver en rad, raderar. Skriver två rader, raderar.




-

I'm not a perfect person
There's many things I wish I didn't do
But I continue learning
I never meant to do those things to you
And so I have to say before I go
That I just want you to know


I'm sorry that I hurt you
It's something I must live with every day
And all the pain I put you through
I wish that I could take it all away
And be the one who catches all your tears
That's why I need you to hear

 I've found a reason for me
To change who I used to be
A reason to start over new
and the reason is you


:)

Jag måste bara säga Grattis till min vän Hugo som fick körtkort idag!


Helt okej helg

Min helg har varit väldigt händelserik. Fredag så var det shopping med Hanna och Niclas, gjorde av med väldigt mycket pengar på väldigt onödiga saker, men vafan det skiter jag i.
Vad ska jag göra annars med pengarna om jag inte ska skämma bort mig själv ?

Sen hade vi en tjejkväll med massa prat. Kvällen slutade i Tallkrogens centrum med massa olika människor. Träffade även Pysen ett tag, vilket alltid är lika trevligt!
Vaknade dagen efter helt skakis med huvudvärk, men det var bara upp och hoppa och in i duschen sen bar det av till Lidingö där en tjej vid namn Angelica bor, hon går i min klass.
Mötte Alex vid centralen och kvällen blev väldig mysig och lyckad. Var dock väldigt trött så jag åkte tillbaka till Tallis vid elva.

-




What if there was no light
Nothing wrong, nothing right
What if there was no time
And no reason, or rhyme
What if you should decide
That you don't want me there by your side
That you don't want me there in your life

What if I got it wrong
And no poem or song
Could put right what I got wrong
Or make you feel I belong

What if you should decide
That you don't want me there by your side
That you don't want me there in your life


Let's take a breath, jump over the side
How can you know it if you don't even try
 

Every step that you take
Could be your biggest mistake
It could bend or it could break
But that's the risk that you take

What if you should decide
That you don't want me there in your life
That you don't want me there by your side


Let's take a breath, jump over the side
How can you know it when you don't even try



Godnatt



Nu ska jag lägga mig i sängen med en varm vetekudde
och en stor kopp "rabarber och grädde" te!


Någon som är avundsjuk på mitt schema?

Slapp vecka måste jag säga! I måndags var jag ledig så jag sov nästan hela dagen, sen var jag på möte och åt grekisk mat. Det var jätte roligt som vanligt!
Niclas, Sofi, Olof, Christoffer och Lena vilket gäng!

Tisdag hade jag en 50 minuter kort engelska lektion, vi spelade spel. Sen på kvällen var jag i Tensta och spelade in en del av en film. Fikade också med Rosanna och Jenny efter det! Träffade senare X, då klargjordes det saker. Första delen av onsdagen spenderades på sjukhuset, sen var var jag på ungdomsgruppen i kyrkan och bakade muffins! Idag hade jag tre små lektioner, slutade halv ett, och nu ska jag iväg och jobba :) Imorgon slutar jag 11.20 ska då in till stan och lunch med någon..
Mina helg planer får jag skriva sen för nu blev det lite bråttom!

-

Kom nyss hem, ska åka igenom om tjugo minuter, är väldigt trött.. Måste få i mig något att käka men vi har inget direkt hemma så det får väl bli en knäckemacka eller något.. TRÖTT PÅ ALLT  !

NattiNatti

Det blev väldigt sent idag för att vara en vardag så nu går jag och lägger mig!



Så här ser min underbara säng ut 160mx200m med en extra mjuk madrass,
åtta kuddar och två täcken.


Underbart!

My reflection troubles me



Saw the world turning in my sheets and once again I cannot sleep.
Walk out the door and up the street; look at the stars beneath my feet.
Remember rights that I did wrong, so here I go.
There is no place I cannot go.
My mind is muddy but my heart is heavy. Does it show?
 I lose the track that loses me, so here I go.
I'm not calling for a second chance,
I'm screaming at the top of my voice.
Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.

And maybe someday we will meet, and maybe talk and not just speak.
 Don't buy the promises 'cause, there are no promises I keep.
And my reflection troubles me, so here I go.

Stolt storasyster

Hmm, jag vet inte riktigt vad jag vill skriva. Det är så mycket saker som jag gör eller som händer som jag inte vill ska hamna på bloggen, det är privat fortfarande.
Men jag kan säga att jag var ute i fredags med Olof och massor av nytt folk. Det var fakitst väldigt roligt. Lite senare träffade jag Hugo och hans kompisar. Det var också väldigt trevligt, har inte träffat honom på väldigt länge!
Lördagen flöt på med massor av mys hela dagen och natten...
Idag var jag tittade på min lillebror som spelade fotbollsmatch, väldigt stolt storsyster är jag! Min lille guldklimp gjorde två av tre mål!



Min lillebror Johan <3

Redo för en lååång natt!

Idag har jag shoppat lite, köpte några nya piercingar, ett par skor, två skjortor och en kjol!

Nu ska jag gå ut med Hanna, Ellinor och Olof. Vi ska dra in till Kajkanten inne i Gamla stan och möta massor av folk där!
Idag har jag gjort mig lite fin, kände för det. Sminkade mig lite extra och ska ha högklackade stövlar på mig :) Man vet ju aldrig vem man stöter på? *blink*

Hinner inte skriva mer då får väl Olof dåndimpen på mig, ha en trevlig kväll!

Snabbt

Igår var jag på Tv-inspelningen av "Fråga Olle" tillsammans med några från klassen. Det var faktist riktigt kul! Efter det åkte jag till kyrkan en liten stund och åt några toast och umgicks.  Ikväll ska jag bara vara hemma p.g.a att jag har så grymt ont i min stackars mage, skulle egentligen jobbat men det går ju inte.
Imorgon är det redan fredag veckan har gått så chockerande fort. Det blir en kort dag i skolan sen på kvällen ska jag vara med min vän Olof! Ser fram emot det :) Nu blev det bara en snabbbloggning för jag är jätte hungrig, bloggar igen lite senare kanske.

Nöjd

Nu börjar tisdagen gå mot sitt slut och jag är trött som in i helsike!
Har nyss kommit hem från min intervju med Marie, fick massa bra information som jag säkert kan göra något riktigt bra av!
Imorgon börjar jag tidigt så nu ska jag verkligen försöka sova! Men Sex and the City är ju svårt att skippa..

Pussokram, sov så gott everyone!

Måndag

Haft en bra dag idag. Hade en lektion bara och sen var jag hos Frisören. Var jätte skönt att få bort de slitna topparna, slingning/färgning får vänta till nästa gång. Har även jobbat nu på kvällen, skönt med lite pengar!

Imorgon har jag min första lekiton på Pysslingen, det ska bli roligt! Sen ska jag intervjua Marie på kvällen om människor i behov av stöd. Sen efter det kanske jag ska gå ut och träffa en person... Busigt x)

På onsdag ska jag på "Fråga Olle" inspelningen med klassen, det ska bli jätte kul ^^

Blev lite kort nu eftersom jag är abnormt trött och vill verkligen gå och lägga mig. Pussokram!