26 juli

Nu har jag varit borta i exakt 40 dagar, och jag har 16 dagar kvar, det känns ganska trögt nu. Det är lite jobbigt att klara allt själv ha eget ansvar över precis allt. Men jag har kul här men det skulle vara roligare om vädret är bättre.om en vecka åker jag till Gotland, det ska bli underbart!  Jag har inte så mkt att säga nuförtiden. bloggningen får börja på riktigt igen när jag kommer hem! Saknar alla vänner och familjen Pussokram


Fredag.

Är fortfranade på öland. Om 3 veckor åker jag till Gotland och sen hem till sthlm igen! Saknar mitt älskade stockhom! skulle åkt till göteborg i onsdags men självklart så lyckas jag bli skit sjuk med penecellin och alltihopa så jag fick ligga kvar här i sängen hela veckan. Som tur va så fick jag flytta hem till Kalle och Annette så Annette fick skäma bort mig lite tyckte mamma. Så hon har varit så snäll här mot mig och tagit hand om mig när jag har legat död. idag mår jag bättre så snart ska jag åka och spela minigolf med kusin julia. Familjen kommer idag, Saknar dom otroligt mkt! Men nu vaknade Tilda och tjuter så det är väl bäst att gå och ta upp henne! ciao!

Måndag

Solen skiner idag, vädret är underbart! Började dagen med en lång och efterlängtad sovmorgon åt lite frukost och pratade med jessika, jobbade sen några timmar och nu ska jag ut och sola och njuta av det underbara vädret, hoppas det fortsätter med detta väder ett tag nu jag orkar inte med mera regn nu! Jag har varit här i 10 dagar nu och jag saknar familjen och dom som betyder nånting otroligt mkt! Det är ju 1 månad och två veckor kvar innan jag kommer hem till sthlm igen, ganska länge asså! Men familjen träffar jag om 10 dagar i Gbg, Det känns bra längtar tills dess. idag fick jag veta att jag kom in på mitt första handsval, Det blev det jag ville Media- Mediaproduktion på Riddarfjärden, det känns perfekt! inte för att jag vill gå gymnasiet i huvudtaget just nu, men men... nu måste jag gå.. Hejdå!