Söndag

Jag är otroligt trött idag gick upp vid två tog ett bad till fyra och nug har jag bara suttit och lodat framför datan i en timme. Igår var en trevligtkväll, inte värdens toppenkväll men den var helt okej. Jag var på nån sortsfest i sandsborg sen drog vi till tallkrogen. Iförrgår satt jag, Andrea, Jossan, Björn och Forsman och rökte vattenpipa och pratade på min vernada, det var väldigt trevligt och mysigt. Iförrgår flyttade också Rosalie till Norrland det blev ett tårfyllt hejdå. Men jag är glad för din skull och vi ses ju snart igen det är ju inte direkt föralltid som du tänker vara borta. Oj  nu böjade det regna, vad mysigt! Ska nog be björn komma hit så kan vi hyra film och mysa under ett täcke i soffan hela kvällen, Åh vad härligt det skulle vara! Thihi..

Torsdag

Igår var jag på IKEA med F4, det var väldigt trevligt men jag var så otroligt trött eftersom jag började skolan klockan åtta igår morgon och sen var jag hemma vid kvart över åtta på kvällen, då tog det inte lång tid innan Andrea kom och hämtade mig och så åkta vi till Rosalie och och tog en promenad då vi disskuterade mammor, pappor och pojkar.
Tillbaka till ikea. det var nog mer jag, Hanna och Andrea som shoppade och bestämde vad Rosalie ska ha, "En pizza slizer måste du bara ha" och "en sån är snygg köp den"!
Roligast var nog när Hannas mamma skulle fota oss på soffan, det blev faktist ett kort tillsist.
image41
För alltid, eller?

Idag har jag gått i skolan, sen bestämde jag mig för att idag ska jag bara vara hemma och äta chips och sova så mycket som möjligt för det var nog flera månader sen jag gjorde det sist! Så nu sitter jag här hemma och  tror att jag ska dö av tråkighet, jag skulle lätt kunna gå ut och träffa nån men jag har bestämt mig för att jag ska vara hemma och då ska jag de! Men nu ska jag nog gå och bada och göra ansiktsmask och hårinpackning, Underbart!

Skola

Nu har jag börjat gymnasiet, i klass MP1B på riddarfjärdsskolan. Trivs hyfsat hade lite otur med mentorsgruppen men klassen verkar helt okej. Idag fick jag veta efter att ha gjort en matte diagnos att jag ska läsa matte D, Underbart  -.- Ska försöka förhandla mig till matte B iaf matte C. Imorgon ska jag ha mitt första Media ämne, Grafisk komunikation "Grafo" det ska bli jätte roligt och intressant! På fredag åker Rosalie hem, ni kan nog gissa vad jag känner om det..
Jag har inte tid för nånting "ej viktigt" längre, Jag hinner inte vara inne på datan inte bara ligga och titta på TV, känns hemskt. Är det så det kommer att vara i tre år nu? Jag som tyckte jag valde en slapp linje. När jag väl kommer hem efter skolan vid fem så är jag helt död. Hur kul är det lixom? Men men man får se fram emot det roliga på helgerna iaf! Men nu ska jag ut och träffa några i gubbängen! Pussokram

Hemma

Nu är jag hemma igen, efter två månader så sitter jag här igen. Allt är nästan precis som jag lämnade det, kanske några personer som förändrats lite och så men inga stora saker har hänt iaf.
Jag är nöjd med min sommar, jag har jobbat och tjänat pengar jag har varit på gotland och vilat ut mig och jag har varit i London och upplevt. Jag tror faktist att jag har förändrats den här sommaren, jag känner mig iaf inte som samma person som gick ut gubbängsskolan 9 dr i juni. Det kanske inte alls är så men det känns som det.
Dom här tre dagarna som jag har varit hemma har jag haft fullt upp med det mesta som kan tänka sig. jag har haft otroligt kul och en bra avslutning på sommarlovet.  Nu måste jag evrkligen sluta hade hoppast på att skriva mer men det går inte, PussoKram
P.S Saknar Rosalie Egli otroligt mkt!