Lycklig!

Helgen ska bli toppen kul! Imorgon ska jag och sandra åka till hennes mormor sen ska vi på den nya skoaffären på drottninggatan,"FEETFIRST" tror jag den hette. jag ska försöka hitta ett par svarta stövlar utan klack som helst inte ska kosta över 500 lappen.  I helgen blir det krök! Sandra och jag ska festa så att det riktigt svider i plånböckerna,  imorgon blir det en hyrdlokal i blåsut/sandsborg, ska bli otroligt kul. Lördag morgon är det upp och hoppa tidigt på morgonen för då kommer Johanna från Åland och hälsar på. Vi ska först luncha med Julia och sen ska vi shoppa loss, det blir ögonshopping för mig! Sen blir det fest igen, antingen vid tekniska musset eller nånstans runt i hemmatrakterna kanske.. vi får se, party blir det iaf! Söndagen ska jag försöka spendera lite kvalitétstid med min pojkvän<3. Hoppas ni får en bra helg, Pussokram.

...



Haft en toppen helg med min älskling sandra!


Helg

I fredags hade jag en bra dag. Första var jag i skolan i bara en och en halv timme för svenskan blev inställd så vi fick sluta tidigare, då åkte jag till gubbängsskolan för att hälsa på gamla klassen och mina gamla lärare. Träffade erik där också så han fick följa mig hela vägen hem och höra på mitt klagande om mina smärtanade fötter (Köpte nya skor i torsdags och jag gick in dom då). På kvällen gick jag ut tillsammans med Petter, Matte, Björn och Kalle vi träffade ett stort gäng på kanske 25 pers i hökarängen, stannade där nån timme och sen drog vi + Max och Renja. Och björn sov hos mig då också. Igår hade jag en ganska slapp dag pluggade mest vid fem drog jag till grönan eftersom Håkan Hellström spelade där. Jah och klara käkade middag på kryddhyllan och sen tog vi massa lotter och spelade och så. Jag van andra pris i bollibompa ståndet så jag fick en bollibompa dinosaurie, då blev klara inte glad. Jag va fem saker! Efter Håkan träffade vi max oxh drog till simon där det va nån slags fest. Vi va där några timmar bastade och så sen tog jag och björn moppen och skjutsade hem Ejnar och sen till björn å sov. Nu ska jag försöka få upp slösäcken ur sängen och få honom att följa med hem till mig. Pussokram

Onsdag

Idag är det onsdag och jag är på bra humör, jag har en bra dag i skolan och jag kommer ha det bra efter skolan också (bortsett från mina läxor som måste göras) . Nu har jag datorkunskap, kanske inte världens roligaste ämne men helt okej. Hade min favoritlektion imorse, Ljud! Hur kul som heslt, vi ljudsätter shrek trailern, haha! 
 Jag trivs jätte bra i nya klassen, MP1B:2. JAg vet att jag har blivit världens sämsta bloggare, men jag har bara inte tid! Jag har fullt upp från morgon till kväll. Det är kul men jag skulle vilja ha lite tid över till min pojkvän och min blogg. Men allt går åt skolan och kompisar för tillfället. Förlåt älskling<3 men du är itne helt oskyldig i detta heller ska du veta *blink* Nu har jag äntligen övertalat Henrik (Lärare) att få sluta tidigare idag, Yippie! Så tack och hej!