Öland!

Nu är jag på öland, här ska jag tillbringa, ja, nästan hela sommaren. Det blev ingen Danmarksresa för mig, det var tydligen myckatt att göra här då, på jobbet. Datan här är inte så bra så jag har inte kommit in på PA än, lite små tråkigt sådär.. Så Ebba jag skriver till dig så fort jag kan så kan du få mitt nummer! Dagarna flyter på bra, har roligt och mysigt. Jag ocg jessica (22 år och min pappas kusin freddes tjej) har varit ensamna här i två nätter för fredde har varit uppe i sthlm och hämtat dom sista grejerna i deras förre lägenhet. Vi har städat bakat solat pratat och myst framför TV:n. väldigt slappa dagar, Imorgon ska jag träffa mina sysslingar Julia och Tilda. Tilda är ca 9 månader gammal och VÄRLDENS UNDERBARASTE BEBIS!
Kattungar har vi fått, två stycken en orange-vit och en svart-vit. så minst en timme om dagen går åt att mysa med dom! Ikväll ska jag till nån Krog uppe i Byxelkrok med Fredde och Robin och kolla Bajen matchen mot Gbg. 
Men nu saknar jag mina små kattungar dax för gos!! vi hörs när internet funkar igen! Pussokram 

P.S London var underbart!


London !

Packningen är halv klar, eller väskan till London är färdigpackad medans väskan till Öland är lite mindre klar. Jag börjar bli lite smått hysterisk, om ca 17 timmar åker jag iväg från stockholm och är borta fram till 12 eller 13 augusti så jag kommer inte vara hemma på ca 54 dagar, spännande och kul men saknaden av allt här hemma kommer göra allt lite svårare kanske. Men jag kommer kunna vara framför datan där nere iaf, det känns grymt bra!
Det jag ska göra i sommar är :
18/6 - 22/6 London
22/6 - 5/7   Öland (sommarjobb)
5/7- 14/7    Danmark (familjen)
14/7 - 4/8   Öland (sommarjobb)
4/8 - 12-13/8 Gotland (familjen plus vänner)
Sen nångång blir det också Hannas land och skärgården!
Puss och kram!

Tre underbara personer!

Det finns tre stycken brudar i mitt liv som betyder grymt mycket för mig, det går inte ens att förklara hur lycklig jag är när jag är i eran närhet när det är vi fyra. Andrea Falkenhem, Rosalie Egli och Hanna Soneback det finns saker vi har gått igenom tillsammans som jag aldrig kommer glömma. Ni är som systrar för mig!
Snart går vi åt olika håll, Rosalie flyttar till Norrland, Jag, Hanna och Andrea börjar olika gymnasium men vi håller ihop endå det är iaf vad jag ska kämpa för livet ut, att när vi blir äldre och Rosalie flyttar tillbaka till stockholm då ska vi parta loss på stadens alla krogar, sen ska vi vara vänner livet ut. Även kasnke vi bor på olika sidor jordklotet så vill jag hålla kontakten med er, för ni är verkligen personer som betyder för mig, ni betyder sjukt mycket.
Här har vi lite bilder på oss genom våran tid tillsammans.

image35
Det här är våran första tid tillsammans (Rosalie är inte med), Hemavan 06, konfaläger!

Efter det var det hade vi många dagar, kvällar och nätter tillsammans.
image36
tex Grönan


image37

Och tjejmiddagen hos Andrea

Sen åkte vi iväg på vårt andra läger tillsammans, Granninge!
Då var det verkligen VI Fyra!
fantastic fourFantastic 4

Sen var det en tid då vänskapen hängde på en skör tråd då det bara var tre av oss ett tag.
image18
Du saknades enormt under denna tid ska du veta.

Sen var det skolavslutning och bal där det återigen var vi fyra! image40
Vi partar bäst! Rosalie, Andrea, Hanna och Jag (Carro)
image39
Aldrig ska jag släppa er.

image38
Ni är dom vackraste idioterna på denna jord.

JAG ÄLSKAR ER !  Glöm mig aldrig flickor, jag glömmer aldrig er.

Tråkigt

Igår hade jag det väldigt kul, efter skolavslutningen så åkte jag och min familj tillsammans med Björn och min gudmor Karin till ett resturang inne i stan och firade att jag har gått ut  nian lille syrran gick ut sexan och lillebrorsan trean Stor dag för familjen Jämtin. Efter det åkte hem sov lite och sen kom Rosalie vi gjorde iordning oss för natten och sen var det bara ut och fira att grunskolan är slut, never more Gubbängsskolan!
Det blev en trevlig kväll tillsammans med Rosalie, Hanna, Andrea, Jossan, Klara; Jonna, Amanda Jessica, Caroline, Ellinor, Per, Matte, Adde, Wigge Adrian, Marcus, dumdum, Robin, Björn, Patrik, Ejnar (jag tror inte jag glömde nån nu)
Idag vaknade jag klockan två på uruselt humör tvingar jag pappa att skjutsa mig och Rosalie till Sveriges Television där vi skulle göra nått jobb. Sen var det hem till Rosalie sy och äta middag. Nu sitter jag här hemma med ett stökigt rum som måste städas idag och så har jag kanske lite tid att städa imorrn. så det är väl kanske bäst att sätta igång då...? (Balen inlägget kommer när jag fått bilderna)

Skolavslutning!

Jag hinner knappt skriva blogg tänkte bara skriva en snabbt litet inlägg. Ikväll blir det party party med massa 91:or från gubbängsskolan som gick ut grunskolan idag ! (bilder kommer sen)
Jag ska också berätta allt om balen men det får också bli imorgon när jag har tiggd till mig alla bilder, toppen hadde jag iaf! Men nu väntar jag på Björn som har varit och hämtat min älskade Rosalie, och så har han hämtat min middag ! Sötnos där.. Carros lilla slav ^^ men nu måste jag städa runnet klaert annars kommer Rosalie få dåndimpen när hon går in här! Puss o Kram !

Klassresa 07

Jag var på klassresa på finnhamn tillsammans med min klass 7-9 Drama. Jag har ju bara gått med de flesta av er ett eller två år. men det är sex personer jag har gått alla tre åren med och det är Amanda, Jonna, Andy, Adde, Ludvig och Adam. Det känns väldigt skönt att få lämna gubbängsskolan och dramaklassen men det känns lite ovant att jag inte kommer se er varje dag och varje lektion speciellt ni sex.
Men klassresan var lyckad och  vädret var UNDERBART! Den bestod mest av Sol, bad och skratt, men det fanns mycket tårar och kärlek också.
Jag kommer sakna klassen MYCKET !
Här kommer lite bilder från finnhamn som JAG har tagit 
image25
Cili och Johanna på promenad <3

image26
Så underbart vackert!

image27
På den bryggan hände många saker..


image28
Bästa vän <3


image29
jag funderar på om jag kanske ska bli fotograf.

image30
Johanna så otroligt söt vid våran vattenpump


image31
Vackert

image32
Fiiiiiint!

image33
Här badade och solade vi en hel dag!

Oj Oj

Nu har jag inte skivait på sjuukt länge, jag har haft fullt upp har inte varit hemma mer än typ en timme samanlagt sen i måndags. Veckan har varit väldigt bra det är mycket som har hänt både positiva och negativa saker.
Klassresa har jag varit på också men den får ett eget blogg inlägg snart. kom nyss hem efter att ha träffat Adrian, Amanda, Tom och Jonna en snabbis, trevligt trevligt. Snart ska jag hjälpa min kära far som har "Vrickat" foten men som den ser ut så tror både jag och mamma att den är bruten så förmodligen får jag väl vara barnvakt iikväll när mamma fått med pappa till akuten eller något ilknande. i fredags när jag kom hem från klassresan så var det bara byta om till lite finare kläder, för då var det dags för Sannas student. Efter det åkta jag hem till Ellinor med Klara och Rosalie. När vi kom dit så var Ellinor, Kalle, Matte, Markus, Per, och Hanna där. det blev en trevlig kväll med bra sällskap. Natten till idag behöver vi inte prata om tycker jag *Blink* för det blev lite väl mycket dricka för vissa och lite väl mycket "intriger" för att orka skriva. Men mesta delen var en av de mest lyckade kvällen på länge, och det ska jag tacka Ellinor för! <3
 image24
Grattis Sanna, du ska vara stolt över dig, för det är jag!



...

Nu är jag hemma efter en toppen helg på Birka, Fast det hade varit ännu mer bättre om jag hade varit lite friskare.
Men underbart var det iaf. Nu kom jag nyss hem efter att ha träffat Amanda, Jonna och Albin.
Skulle ut med Hanna på promenad hadejag hoppats men den jhävlen va så seg på att ringa så det blev inte så..
Hoppas att planena inför helgen blir genomförda, eller vad man nu säger. Det skulle vara toppen!
Min vecka är fullspäckad, förställningar (med våran OTROLIGT sunkiga pjäs) sen blir det klassresa och helgen med tjejerna, RÖJ! Sen är det bal och skolavslutning och sen är det LONDON, underbart underbart.
Jag måste bara säga, GUUUD VAD HAN ÄR SÖT MOT MIG!
men jag vågar inte än, inte riktigt än.. Men vem vet vad som händer i veckan?
Men nu är det dags för mig att gå och sova (tidigt för en gångs skull) Natti natti !

Döööö..

Feber är uppe i 40 grader, hostar så att det smakar blod i munnen, sitter ensam en fredgasnatt livet är INTE roligt nu!
Dagen har varit hemsk eftersom jag var tvungen att gå i skolan, Jag klarade mitt sång prov till VG i musik även fast rösten låter som den gör. Nu har jag sovit hela dagen och varit barnvakt åt lillebror på kvällen tittat på film och ätit godis och tittat på lite allt möjligt. Eftersom jag har sovit hela dagen så är det OMÖJLIGT att ens sitta still nu, så nu försöker jag få hit björn så jag har nån att prata med hela natten, men annars är Anna påväg hem hit och kanske kan hålla mig sällskap ett tag iaf? Kan hoppas iaf.. Imorgon ska jag åka birka paradise med familjen eftersom anna fyller 17 år på söndag, har köpt ett as coolt linne från Zara till henne (hoppas att hon inte läser min blogg). Synd att jag ska va sjuk när jag äntligen ska få åka båt.. ^^
Men nu ska jag nog sätta på en film tror jag.. Hej då!