Jobbigt

Imorgon är det skridskor med klassen, Vem fan kommer på nån sån ide, Att åka skridskor på en gympa lektion... -.- Åka runt med jätte osköna skridskor på sig och frysa arlset av sig på nån jävla is i mitten av skoldagen :S Hata Bitte(Gympafröken) !
Jag har redan hela veckan, och helgen, uppbokad. Har ingen som helst tid att bara sitta å slöa i soffan med med sköna dock fula kläder..
Känns ganska jobbigt med tanke på omstäningheterna =/ I helgen blir det fest iaf  med olof å Rosalie nånstans i Medis  <3 :) Ska bli kul :) Och så har jag sökt jobb nu också på Ica inne på söder ^^ Hoppas jag får det (A) Jag har också bestämt mig lite om mina gymnasieval, Första hand Norra real och andra hand Didaktus..
Nu är det bara 9 dagar kvar till Järvsö !

Sjuka veckan

Hela den här veckan har jag varit sjuk (inte kul) fast på ett sätt skönt att slippa skolan.. Jag har mest tagit det lungt, kollat på TV suttit och lodat framför datorn.. Och så har björn varit hos mig och "tagit hand om mig"
eller vad man ska kalla det  =P Nu är det O.C ÄLSKA DET ! tänkte fråga om hanna vuill med på promenad efter det.. skulle va skönt.. men nu är reklamen slut.. Hej då !

Helgen :)

Jag har haft en kul helg tillsammans med Hanna å Rosalie <3 kanske lite under förväntad men tråkigt hade vi ju inte ;)  Just nu har jag typ sjukt ont i hela kroppen feber å skit... men jag måste bara till skolan imorrn... inte kul ! Men nu ska jag gå å duscha sen ska jag titta på en film... eller kanske sova hos björn jag vet inte.. vi får se vad som händer :)

:)

Igår var jag med i Radio.. Coolt.. Idag var jag hemma från skolan, Har blivit förkyld... Jävla skit asså, nu till helgen och allt ! SKa ha så himla kul helg asså :D Ska åka iväg med Hanna och Rosalie till Graninge <3 Olof, Erik, Philip och Per ska också med :D Woho !  :)

Tisdag

hm jag har inte så mycket att säga just nu.. Jag har otroligt mycken att göra i skolan så jag pluggar som en jävla gris. Jag är ''osams'' med en av mina vänner, Jag och björn ska försöka igen. Jag kom precis hem från en jätte skönt promenad med hanna <3 vi har pratat om allt mellan himmel och jord. Jätte härligt! men nu ska jag sätta mig och skriva min svenska uppsats om psykiska sjukdommar... (jag DÖÖR !!)
Hej då !

Torsdag

Idag har jag varit med hanna i farsta, jag hittade äntligen än skinnjacka som passade ! Woho. Jag har också köpt hårfärg så imorogn färgar jag håret, skönt att slippa utväxten...
Någonting jag har kommit fram till idag är att jag är nog banemig kär igen asså. Shit ! Pallar fan inte med det igen asså, Klart jag vill ha dig hos mig men jag vill inte såra dig och jag vill inte bli sårad. Jag tror helt enkelt inte att jag vågar öppna mig för dig just nu. Det skulle vara så mycket lättare om du kunde prata med mig och berätta vad du menar när du säger ''jag är glad att du är här'', ''Jag tycker om dig'', ''jag har saknat dig''
Önskar att du kunde komma hit och berätta. Saknar tiden emd dig enormt :'( om 29 dagar var det två år sen vi blev tillsammans.

Skola

Japp nu är man tillbaka i skolan då, Jätte jobbigt. Läxor och skolarbeten, uppsataser att skriva bla bla.
Inatt sov jag hos björn :) så självklart kom jag tio minuter sent till skolan idag *utskälld* Har varit hos doktorn idag också, gjort nått pricktest om min allergi.. Det gjorde faktitist inte ont med dom där nålarna.
men nu måste jag göra matteläxa -.- Hej då !

Öland

Nu är jag på öland och har det otroligt skönt, Fast jag har lyckats att bli sjuk. Mer problem för varje dag får jag också. Jag som trodde att 2007 skulle bli ett bra år, men självklart inte. det finns inte så mycket att säga just nu, det händer inte så mycket här. Jag vill bara säga att jag saknar min rosalie som har åkt ivåg till alperna. Önskar att du va här nu darling, hade verkligen behövt dig nu. på lördag åker jag hem till stockholm igen, fan vad jag inte vill det asså!


2007

Gott nytt år :) japp nu är det äntligen det efterlängtade 2007, Ett nytt år, nya problem och nya  händelser.
vad ska man säga om 2006 ? att det var en av dom värsta och en av dom bästa årent i mitt liv.
Många bra saker har hänt, lärt känna mycket nya mäniskor endel mindre bra människor..
Det har varit ett händelserikt år minst sagt. Och nu har jag bara det här eviga problemet med björn igen (björn är då mitt ex, eller nått sånt, Vi har varit tillsammans i två år om en månad, för tre månader sen gjorde jag slut med honom, men kan bara inte släppa honom å hanhar väl samma problem) jag ska försöka komma på nånting nu när jag ska till Öland i några dagar..  Man kan ju hoppas att man gör rätt?
men nu ska jag kolla på film.. Ciao!