Fredag-Datakunskap

Satte klockan på kvart i sex imorse men jag gick inte upp förren kvart i sju imorse. sprang in i duschen och sprang till t-banan. När vi kom till slussen så var det förseningar i tjuga minuter så vi kom försent. Nu sitter jag här och är klar med allt inför provet nästa vecka, skönt!
Efter skolan ska jag och Natalia Julklappsshoppa i ett antal timmar på stan. Så idag är jag klädd i gympadojjor och enkla kläder så dom är lätta att ta av (låter fel, jag vet).
ikväll ska jag på fest en tag och sova ganska tididgt eftersom jag fyller år imorgon! Familjen kommer säkert och väcker mig jätte tidigt med ett stort bärg av presenter *YIPPIE*


Lider.

Hemskt trött men kan bara inte gå och lägga mig, av vissa skäl. Vill bara lägga mig ner och släcka lampan och somna in, men det går inte!

En liten sovmorgon

Idag gav jag mig själv sovmorgon till klockan ett då svenskan börjar. Otroligt skönt att vila ut sig och hinna med dom saker som jag inte hann igår. En välbehövd sovmorgon!
Släkten kommer vid 18.00 ikväll.. Sultar skolan halv fem så jag hinner precis hem och fräscha upp mig lite.
Men nu väntar damsugaren på mig, det är dags att städa klart rummet. Pussokram

en liten sanning

Jag tror jag dör!!!

Överfull vecka

Nu är det väldigt hektiska veckor fram till jul, dagarn är fullbokade av skola och julklappshopping!
Den här veckan ser ut så här:
Måndag (Idag): Slutar 15.40 i skolan, hemma till halv fem. Äta middag och sen rensa mitt akvarium. Börja städa på rummet om jag hinner annars ska jag plugga matte.
Tisdag: Slutar 17.40!!! Efter det måste jag städa mitt rum.
Onsdag: Slutar 16.30, efter det ska jag springa hem och göra i ordning mig och sen kommer hela tjocka släkten för att fira min 16 årsdag!
Torsdag: Slutar 15.35, då ska jag hem och plugga gärnet. Titta på gubbängskolans Kabaré på kvällen sen hem och plugga.
Fredag: Slutar 11.10 då ska jag och Natalia julklappsshoppa direkt. Fredag kväll ska jag ut eller bara vara hemma och plugga, inte bestämt mig än.
Lördag: Min födelsedag, på dagen vet jag inte vadjag ska göra men då vill jag göra nått jag älskar, unna mig något ordentligt på min sextonårsdag, På kvällen ska jag ha lite kompisar hemma och käka middag, förfesta lite. Sen säger jag bara "Natten är ung"!
Söndag: Beror på hur sent det blev på lördagen, men förmodligen så kommer jag vara ganska död. Plugga så mycket som möjligt.

Nästa vecka har jag SEX prov. Grafo, Mdk, Psykologi, Matte, Engelska och Datakunskap.

Min Älskade!

                                 
image49

Japp, denna skönhet är min!
Fick den i förtidig födelsedag av mina föräldrar.
5 megapixels kamera, dom vet vad jag vill ha!

TACK M&P!

Godbye safety

                  image47image48

When you try your best, but you don't succeed
When you get what you want, but not what you need
When you feel so tired, but you can't sleep
Stuck in reverse

When the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone, but it goes to waste
Could it be worse?


Var finns du när jag behöver dig?

Det är helt stilla i mitt huvud just nu. Skulle verkligen behöva en bra vän nu som jag kan berätta allt för, vart tog du vägen?
Du frågade mig för några veckor sen "Carro om det är någonting jag behöver prata om, lyssnar du då?"
Självklart att jag gör det älskling sa jag, dag som natt har jag mobilen på. Det är bara att ringa min vän!
Jag önskar att jag hade frågat dig detsamma, för det verkar som om du skiter totalt i hur jag mår!

För några veckor sen fick jag "probelm i paradiset" (om jag ska citera folket häromkring) jag stötte på endel hinder under 1 eller 2 veckor som gjorde att jag mådde piss rent ut sagt. Vart fanns du då? När jag för en gång skull behövde dig, då fanns du inte där. Du vet ingenting om mig längre, vad som har hänt senaste veckan eller veckorna.

Sandra, jag behöver dig nu, kom och hjälp mig !



Den svåra vägen

rleken har sina frågor, hatet har sina svar, det snurrar och man vet inte vad man vill. Känslorna sprider sig i kroppen, man känner lycka och man känner hat. Man vill ge en förklaring men man kan inte se klart, svaren man vill ge finns inte, det är tomt och ensamt, men innnerst inne så vet man vad som är rätt.
Det svåra är nästan alltid den bästa vägen, men den bästa vägen kan sluta med krossat hjärta. Det krossade hjärtat försöker bygga upp sig men det är svårt och ingen som kommer åt det.
Man försöker att glömma men minnena blir bara fler och fler, man tror inte att det ska ske nått bra men tillslut så kommer det fram iallafall, man känner att lyckan kommer tillbaka.
Man ska inte gå ifrån och vända ryggen till, man ska ge allt en chans även fast det är jobbigt.

...

Feber, jag hatar feber! Skippade sista lektionen och åkte hem och sov istället. Sjuk har man blivit, förkyld. Jag vet inte, det har hänt endel saker den här veckan som gör att tankarna snurrar och snurrar. Jag vet inte?
Jag vet inte vad jag ska skriva inte vad jag ska säga eller vad jag ska göra? Jag säger bara ett ord förvirrad. 
Jag är en sån tjej som alltid vet vad jag vill och oftast vet jag vad jag ska göra. Men nu är jag helt, hjärndöd?

Måndag

Tillbaka till skolan efter en jätte skön och härlig helg. Hatar skolan just nu, jag vill bara vara hemma och sova. Huvudvärken dunkar i huvudet och magen skriker efter mat eftersom jag inte hann äta någon frukost imorse. 

Jag vill ha lov, nu!


Fredag

Gud vad skönt med helg! Jag ska träffa Klara som fyller år idag, Grattis sötan<3, Vi ska ha tjejmiddag/fest hemma hos henne. Det ska bli jätte trevligt. Sen ska nog Sandra sova hos mig ikväll hoppas jag!
Hoppas ni alla får en bra fredagskväll, pussokram .

Torsdag

Idag har det varit världens segaste dag i skolan. Först ur tråkiga Mediakomunikationen, min käke typ fastnade på ena sidan så jag underhöll mig med att försöka få loss den under lektionen. Sen hade vi håltimme och lunch i tre timmar. Jag och Natalia satt och fikade, snackade och läste under den långa tiden! Sen hade vi engelska prov eller något liknanade jag förstod inte riktigt vad hon sa men det räknades i betyget iaf. Sen en lång pyskologilektion. Psykologi är ändå väldigt intressant, vi diskuterade mycket och alla som känner mig vet ju att jag älskar att snacka och disskutera!

Nu ska jag läsa klart min bok, pussar!

   

Tråkig stil

Jag vet att inte du tycker om mig personligen, eller att du inte vill att jag ska vara med. Men ärligt nu jag måste ju få samma chans som alla andra? Dina personliga åsikter kan inte påverka ett sådan här beslut. Jag vill bara ha samma chans som alla andra. Hur gammal är du?  Plus att du är ju sån som alltid får din vilja igenom. Jag har ju inget att säga till om direkt. Jag tycker bara att det är jätte tråkigt att det är såhär. Men du ska veta, jag ger mig inte.

Onsdag

Veckan har gått väldigt fort fram, det är redan onsdag! Som vanligt på onsdagar så sitter jag med huvudvärk framför en data i två och en halv timme eftersom jag har datakunskap. Otroligt värdelöst! Snart slutar jag och så ska jag hem käka och titta på One Three Hill sen bär det av till kyrkan som vanligt. Jag kommer nog inte vara där så länge för jag vill inte missa Grey's Anatomy som börjar 21.00! Sen ska jag läsa i min bok Svinalängorna som måste vara utläst till på fredag då vi har prov på boken! Ha en bra fortsatt dag :)


Söndagskväll

Har enormt tråkigt, är inte det minsta trött eftersom jag gick upp 16.00 idag. Jag och pysen satt och snackade till sju imorse så jag har vänt på dyngnet helt! Den här veckan kommer att bli hemsk, jag längtar redan till nästa helg!
Men nu börjar My name is Earl på trean så det är dags att sätta sig framför TV:n igen! Godnatt allihopa=)

Farsdag

image45

Om vi bara tar bort allt mellan oss för en dag, alla skyddsnät vi har mot varandra. så skulle jag vara den lyckligaste personen på hela jorden.
Jag vill att du ska veta att jag älskar dig!

Fredag

Igår blev en toppen dag! Jag hade en jätte mysig dag men bra vänner och härlig familj. Andrea och jag hyrde en ski kul film "Norbit" rekomenderar den verkligen om man vill skratta och älskar Eddie Murphy lika mycket som jag gör!

Idag ska jag vara barnvakt, så jag får ta det lungt ikväll också.. Jag har endå inte varit på något direkt fest humör efter temadagarna. Plus att öroninflamation och troligtvis (mamma tror, jag vägrar) bihåleinflamation är inte bäst på fest direkt.

Nu ska jag åka till farsta och köpa en farsdag present med sandra! Pussokram

Fredag-mys

Idag har jag haft en jätte skön och slapp dag. Jag har bakat bullar och umgåts med min mamma^^ Snart ska jag in till stan och träffa johanna från åland en liten stund. IKväll ska jag och Andrea ha en myskväll framför en bra film men kanske lite gott och äta till.. Ha en bra fredagkväll !

Temadagar

Jag har haft tema dagar i två dagar om väldigt viktiga ämnen. Don't drink and drive, No smoking generation, alkohol- och drogmissbruk. Vet ni att det dör 450 personer i bilolyckor på 1 år och att minst 1/3 av olyckorna händer p.g.a att en alkohol påverkad person sätter sig bakom ratten? Om det inte skulle finnas några rattfyllerister så skulle det minska med minst 150 dödsfall per år? Av 8000000 bil resor varje dag så körs 16000 av dessa resor med alkohol i blodet. Alltså 1 av 500 bilar körs av en alkohol påverkad person! Detta är så hemskt att det inte är sant, hur kan en person en full person sätta sig bakom ratten och tycka att han ska köra. Det spelar ingen roll om man bara ligger 0.1promille över, Rattfylleri är Rattfylleri! En mamma kom till våran skola och berättade om hennes 11 åriga dotter, Cecilia, blev överkörd av en rattfyllerist 9 augusti 1992 och dog av detta. Jag fick tårar i ögonen av att höra detta. Cecilia skulle bara cykla till sin kompis efter middagen genom att lungt villaområde i trångsund/farsta. Detta tog hennes liv p.g.a att en man tyckte att han vara kapabel att sätta sig bakom ratten.


 Det kom en kille som berättade en hemsk historia om hans uppväxt, Calle. Hans mamma var alkoholist. Han började röka när han var 11 han drack varje helg från att han var 13 år då han också började testa hasch. Vid 19 års ålder var Calle en alkoholist och drogmissbrukare. Han rökte varje dag, tog lite heroin då och då drack dagligen. Hans mamma dog av alkoholen, och han ahde det mest hemska liv jag någonsin skulle kunna tänka mig. Vi pratade länge med calle om man låg i riskzonen för alkoholism. Man behöver inte dricka mycket eller ofta för att vara alkoholist. Om man har alkoholism i släkten så måste man direkt tänka mycket mer än vad andra gör. Calle säger att det är beteendet och känslan när man är full som gör en till alkoholist och konsumtionen är såklart en stort bidragande del. Gå in
här om du vill testa om du ligger i riskzonen. Kolla också på Calles hemsida om du behöver hjälp eller någon att prata med antingen om en kompis, vuxen anhörig eller dig själv.

Blod är tjockare än vatten, alkohol och drogor är tjockare än blod..


Jag tycker sådant här är otroligt viktigt att prata om och att folk är medvetna om denna sjukdom som kallas alkoholism. Alla ska tänka sig för när det gäller alkohol och speciellt droger. Droger är olagligt av en andledning även fast det kommer från "jorden" som folk säger.

Tänk er för!

Ingen bra dag idag.

Dålig bloggning senaste dagarna. Haft temadagar onsdag-torsdag jag jag ska berätta lite mer om tankar och så kring ämnena som var. Dont drink and drive, no smoking generation, rattfylleri, alkohlism och drogmissbruk. Intressanta grejer det där. Idag och igår har jag haft feber och en enorm migrän, öroninflamationen har suttit i en hel vecka nu. Men jag hatar doktorer som rör mina öron för det gör så pissont så jag vägrar att gå till farbror doktor denna gång. Jag har enorma problem med öronen sen ett och ett halvt år tillbaka och sen dess har dom bara gjort mig illa och sagt att jag ska opereras om det fortsätter, och det är ju inget kul!


Jag vill lägga en liten tanke på det som hände i Finland igår.
R.I.P för dom 7 undomar och rektorn som blev offer för detta våldsdåd.
"Helvete fanns i Finland igår"
Denna 18 årige mördares motto löd:
 ?Mänskligheten är inte värd att försvara, utan den ska dödas.?
Jag vill också lägga en tanke till alla familjer, vänner och annhöriga för offren, det måsta vara hemskt.
Och för eleverna på skolan som fick vittna till detta hemska våld.
Tankarna vilar hos er idag.



Måndag

Skolan gick bra, kul att träffa alla igen. Jag känner att jag ligger lite efter i några ämnen men inte så det är någon direkt större fara. Jag tittade på one three hill direkt när jag kom hem sen snackade jag med mamma lite och käkade middag. Sen var det bara att sätta sig framför matteböckerna igen. Efter långa timmar av ppm, promille och index så är det dags för kvällspromenad med Andrea. Jag älskar verkligen att vara ute på kvällen, lite frisk luft innan man ska sova. Snacka av sig lite och ta en pause från evighets pluggandet. Jag mötte simon påväg hem vi tog sällskap och stod och snackade utanför mig i mer än en timme om allt mellan himmel och jord. Så nu är jag redo att gå och lägga mig framför TV:n och förhoppningsvis somna. Jag har fått lite sömnproblem senaste två veckorna. Jag ligger helt klarvaken, pigg och glad inte det minsta trött. Men sova måste man ju göra, sova bör man annars dör man! Det kanske är så att jag inte är van att sova ensam så ofta. Det är ju alltid mysigt att ha lite sällskap! Jag har ju min evigt barnsliga och irriterande rädsla för mörker. Carro är mörkrädd. Nu har jag erkänt det, jag är grymt mörkrädd! "Nattlampan" lyser hela nätterna när jag sover ensam. Fast när jag har sovsällskap tycker jag att det är skönt att det är mörkt, då är man ju inte rädd.
Detta är ett väldigt löjligt beteende jag vet men så är det och så har det alltid varit och kanske tillochmed kommer alltid att vara! Men nu är det dags att sluta blogga för idag innan jag börjar avslöja alla möjliga olika saker här om mig själv. Godnatt och sov gott allihopa!

Tänk

Tänk på vad du har gjort, och förstå varför jag inte är så glad på dig just nu!
Som kompisar gör man inte så som du har gjort. Har du aldrig hört om dom tysta reglerna?

Måndag-Grafo

Har grafo (Grafisk komunikation), jag ska göra pins har typ inga ideer alls, så det känns ganska omöjligt just nu. Plus att jag är jätte turstig men man får inte ha dricka här inte för att det är så mkt datorer och grejer.. 
Jag somnade vid tre inatt och och gick upp vid sex så det blev inte säskilt många timmars sömn. Jag måste fixa tillbaka en bra dygnsrytm. Men nu slutar vi och det är dags att käka lunch. Pussokram 


Äntligen bevisat!

Carro (jag) är smart och nu kan jag äntligen bevisa det! HA !

image44

Jag hittade detta test Hannas blogg och tänkte att jag skulle ge det ett försök, jag är stolt över mig själv för detta resultat!

Jag vet inte ens

Vet inte om jag springer bort, ifrån allt.
Eller om jag är på väg tillbaka.
Springer jag runt i cirklar?
Eller ser allt bara likadant ut?
Jag vet inte om jag saknar de gamla tiderna.
Eller om jag längtar efter något nytt.
Ibland vet jag inte ens om jag är vaken.
Eller om jag sover.

Sant



Att ge all sin kärlek till någon,
innebär att du lägger all din sårbarhet i någons hand.




Lite om gårdagen

Igår vaknade jag vid halv sju ungefär, jag "hoppade" in i duschen sen la jag mig i bilen och fortsatte sova. 1½ timme var vi framme vid mormors grav i norrtälje. Skogskyrkågården såg ut som ett vykort, det regnade ner stora snöflingor från himlen ut över en fin gård. Vi tände ljus och la granris och en krans. Inte för mycket blommor och grejer, för pråligt det hade inte mormor tyckt om. Vi grät en liten skvätt och sa hejdå. Det var skönt att vara vid graven igen det var länge sen jag var där. Jag har inte pallat, Det är en jobbig grej sådant där med att åka till nån man verkligen älskats grav och försöka att inte gråta och att inte sakna. Men det är skönt att ha varit där nu iaf. Vi åkte vidare till norrtälje stad och käkade lunch, åt världens godaste smörgås med smält ost på, mums! Sen åkte jag hem tittade på film. Jag gjorde iordning mig och käkade middag med familjen plus Jocke och Micke. Sen mötte jag Jonas Erik och Sandra vif t-banan i Hökarängen och vi gick hem till Moa och förfestade lite kan man säga. Det var trevligt även fast att lite grejer hände.. Jag och sandra gick och mötte Jocke och Pysen och vi var hos Moa ett tag till, då hade det hunnit bli riktigt mkt folk, kul! sen ringer Moas mamma och säger att hon kommer nu! Moa slängde ut alla förutom mig och Sofia som fick städa och diska på tio minuter, sen drog jag Moa sofia Pysen och Jocke hem till Ghandi i svedmyra. vi gick hem vid halv två tror jag, gick hem till Andrea en snabbis och sa hej ^^ Sen följde Pysen och Jocke med hem vi försökte hitta Pysens plånbok  med det gick inte, jävla moppe vägrade starta! Jocke somnade hos mig och Pysen drog vidare ut. Jag somnade vid fyra halv fem. Vilken utförlig beskrivning jag gjorde av min lördagskväll.. När man inte har något att göra så kan det lätt hända att man skriver för mkt!

Söndag-sista dagen på lovet

Idag är det söndag och sista dagen på lovet, det känns lite sådär för endel kan jag tänka mig, att återvända till långa sega dagar i trånga varma klassrum med svåra böcker och prov framför sig. Jag tycker synd om er som har det så! Själv tycker jag att det ska bli helt okej att åka tillbaka till skolan, det enda jobbiga är dom tidiga mornarna! Roliga lektioner och tema dagar gäller denna vecka, måste läsa ut en svensk och en engelsk bok till tisdag och fredag, skönt att sitta hemma och läsa efter en sådan här vecka!

Tvungen

Jag var bara tvungen att kolla^^

Fjortispoäng.se
Du är: 22.3% fjortis

Vuxenpoäng.se
11.4
Din ålder borde vara 21.2 år


Perfekt :D

TRÅKIGT!

Jag har enormt tråkigt. Får varken gå ut eller ta hit någon, tack mamma!
Här kommer en till väldigt tråkig grej fråbn luris blogg <3

Bläddra bland kontakterna på din mobil. - Stanna slumpvis. - Ta namnet och sätt som svar.

Hej, jag heter Tobbe
Jag är jättekär i Robin men jag tycker att Moa är snyggast.
Den fulaste på hela jorden är Jonte, fast Felix är nästan ännu fulare.
Jag tycker att Ellinor är helknäpp, men Adde är nog den mest korkade person jag vet.
Hetast i universum är Amanda, och Kalle kommer gå längst i livet.
Hejdå, nu ska jag gå och ha sex med Andrea!

När man har tråkigt..

Hittade i Hannas blogg.
Ta fram din mobil och skriv ned namnet på den i telefonboken som ligger som det numret som står här:
18: Andy
40: Cissi
97: Ludvig
36: Carro Granat
48: Ellinor
35: Björn
24:Annette
66: Fredde
72: Jocke
89: Karin J mobil
21: Anna
Har du pussat nummer 72? Ja ^^
Vilket är ditt bästa minne tillsammans med nummer 35? Oj, det var väl lite komplicerat. Just nu kommer jag inte ihåg något direkt, vi har för många.
När ska du träffa nummer 48? Snart hoppas jag!
Är nummer 66 söt? Haha, jätte^^
Vad var ditt första intryck av nummer 18? Han verkar ganska knäpp..
Hur träffade du nummer 24? det minns jag inte.. Hon är min släktning
Gillar du nummer 21? Syskonkärlek. Oftast trevlig men ibland vill jag slå henne !
Har du träffat nummer 40 den senaste månaden? Ja i söndags !
När såg du nummer 97 sist? Skolavslutningen
Har du varit i nummer 89 hus? Japp..
När är nästa gång du ska träffa nummer 24? Jag tror jag ska till öland i vinter så då isåfall.
Är du nära vän med nummer 36? Njaa, inte direkt nära.
Har du gått på bio med nummer 40? Ja
Skulle du kunna gå ut med nummer 72? Jadå ^^
Vad pratar du och nummer 35 oftast om? Hahaha, komplicerat.. Vi pratar inte alls just nu!
Känner du nummer 48? Ja det tycker jag att jag gör!
Skulle du kunna ge nummer 21 en kram? Självklart!
Hur är vänskapen mellan nummer 36 och 66
? Dom känner inte varandra
Hur länge har du känt nummer 35? Han va hemma hos mig när jag va liten men känt har jag väl gjort i snart 3 år.
Har nummer 18 ett förhållande? Ja, han är tillsammans med Emelie tror jag.
Har du velat slå 89 i ansiktet? haha nej!
Hur träffade du nummer 97? Ja.. typ varje dag i tre år!