PACKPANIK!!

Jag börjar känna pressen nu, vi åker kvart i sex i morgon bitti och jag har inte  ens börjat packa väskan. Jag ska allts åtill Hemavan i en vecka med mina konfirmander och det ska bli GRMYT kul! Jag ska dela rum med Sanna, vi ska ha ett helt fyra personers rum till bara oss två.  Vårt rum kommer ÄGA!
Påskafton hos familjen Jämtin-tallkrogen tillsammans med familjen Jämtin-sköndal och familjen Blom/Andersson blev en succé som vanligt, god mat och undebart sällskap. Påskägg också! ^^
Jag har blivit en urdålig bloggare jag vet, men har man inte tid så har man inte *snyft*
Jag känner mig lättad över att vara så avklarad med mina skolarbeten, bra har jag presterat också!
Ska bara ha matteboken med mig upp till Hemavan, där det igårnatt var  36 minus!!!!!!!
Om jag känne mina vänner Hanna och Andrea rätt så kommer jag inte få sällskap av någon av dom två isbitarna i backen, mer "kallblodade" personer får man SERIÖST leta efter. Hahaha ... jag f¨år hoppas på min Cecilia!

Pussokram <3

snabbbloggning under skolarbetet

Oj vad jag har blvivt en dålig bloggare, men har man inte tid så har man inte.
Har varit sjuk den här veckan, jag vaknade i lördags med 40 graders feber och sen har jag haft grymt hög feber hela veckan.. Idag var den nere på 39.1 så då tyckte jag att det var dags att gå till skolan igen. Jag kan bara inte ha mer frånvaro mer nu.. Då kanske jag blir utan studiebidrag?

Skulle haft konfirmationsträffar i helgen men jag pallade inte mer än några timmar på lördagen innan jag var helt svimfärdig.. Men jag hann iaf vara med och skramla bössa en stund och säga hej till alla konfirmander och det kändes viktigast!

Nu har vi mediadagar i skolan och jag håller på att dö, det är grymt tråkigt och jag mår verkligen inte bra..
Som vanligt så har jag väldigt mycket att göra, jag stressar mig igenom veckorna som en fart-dåre.. Men det är bara acceptera och vila när den här perioden är över..

Om två veckor åker jag till hemavan vilket jag längtar till grymt mycket att bara få kommer bort för ett tag så känns det mycket mer uthärdligt. Påsken är annars en av mina favorittider på året.. det börjar bli vår och man kan äntligen ta av sig vinterjackan (inte för att man knappt använt den alls iår) och känna värmen från solen, se blommorna växa upp på trädgårdarna och ta sköna promenader.

Jag könner mig ouppdaterad av att inye ha någon dator, jag har inte hunnit läsa någon av mina vänners bloggar eller mina favorit bloggar heller.. Och jag kommer inte hinna göra det nu heller, för nu är det "back to work" ..

Eller ner jag ska nog smita ut härifrån och gå och köpa en te, och kanske något litet att äta? Onyttig som man är..

Bloggning i all sin hast

Nu sitter jag här vid datorn igen efter en underbar helg i Aspnäs och en toppen vecka i Åre!
Åre var verkligen grymt bra, mycket snö, perfekta backar i alla svårighetsgrader, god mat och trevligt sällskap.
Kunde en sportlovsvecka vara bättre?  Knappast!
Min cyber shot mobil är fortfarande inne på lagning efter fyra veckor så jag har inte kunnat ta en enda bild på hela veckan, tråkigt.

Igår var jag med älskade Hanna och älskade Andrea, vi firade Olofs födelsedag och mitt under firandet fick han också en LILLASYSTER!!! Lilla Cecilia Clarholm.

Nu är jag otroligt trött och vill bara lägga mig ner och sova, men jag har en väska att packa upp och en novell att skriva, jätte kul..

Imorgon har jag med första lektion i Ljud, A-kurs. Ska bli grymt roligt! sen har jag bara lite vanliga lektioner som matte och psykologi. Sen ska jag jobba, Najjs =)