Tisdag

Äntligen hemma från en OTROLIGT krävande dag. Har gjort No och So prov, höjde mig till VG i båda, Jippie!
Sen så kan jag ha sängt mig till ett IG i gympa efter att kallat IDIOTLÄRAREN "dum i huvet", Hon ringde glatt till min mamma och berättade vad jag hade sagt, Mamma blev inte ens sur, hon hatar henne också -.- Efter några rejäla utskällningar gick jag vidare,lika glad fortfarande,  och provspelade för en långfilm vi får se hur det går man kan ju alltid hoppas. Sen blev det farsta maraton med mamma, mellan 18.00-19.00 sprang vi runt i massa olika affärer för att hitta ett par skor och en klänning. Skor hittade vi, det blev ett par högklackade svart skor, Jätte snygga! Men klänning han vi aldrig med. Men om fem minuter börjar "Ugly Betty"dags att byta om till favorit kläderna, Mini shorts och björns tröja, Mysigt!

Hate it

 

Mamma har gått och sagt enda sen han och jag gjorde slut ?det kommer komma en jobbig period, vänta bara det kommer? . Jag har bara skrattat åt henne och sagt att jag mår prima jag är jätte nöjd med det här. Jag har bara varit lyckig över att det är slut, inte en enda tår inte en enda dålig tanke, men nu börjar jag förstå vad hon pratar om, det är ensamheten. Det är ovanan om att inte får kärlek inte närhet på det sättet som jag fick av dig, inte någon att berätta allt för eller att dela sin glädje med. Det är den här kalla känslan som finns inuti än. Det kan vara fullt av personer runt omkring än ens bästa vänner men ändå känner man sig ensam på något sätt.

Det finns alltid någonting som ligger och trycker där bakom någonstans, en känsla av tomhet.

När man är ledsen över någonting så fanns du alltid där man kunde krypa ihop så man blev så liten och du höll om mig, du höll om mig så länge det behövdes. Men nu får man krypa ihop ensam och gråta mot ingenting. Men det vänjer man sig vid väl? Det är någonting som alla lever med, jag har bara haft turen (om man nu ska kalla det för det) att inte känt ensamhet på mer än två år. Ensamheten kommer försvinna nån gång, frågan är bara när?                        


...



Jag känner mig ensam..




Söndag

Äntligen har febern gått ner och jag mår bättre, tjatade till mig att få vara ute en timme igår kväll, det var trevligt att få gå ut en snabbis iaf. Träffade på Tove och Jonna o co. Nu sitter jag här får inte gå ut och tråkar, ska på bio  ikväll kanske vi får se vad Jonna säger.  Men nu ska jag äta. Hej då!

Sjuk.

Nu är det äntligen fredag och helg, och då passar jag på att bli sjuk, Kul!
Mamma förökte få med mig in till akuten inatt, men jag vägrade. Hatar allt som har med doktorer och sjukhus att göra.
Hon skrämde upp rejält inatt, du kommer behöva opereras, det kan vara brusten blindtarm. Ähh, klent!
Så nu får jag inte gå ut på flera dagar, inte hela fredag och lördag iaf, hon sa att jag kanske fick gå ut söndag kväll och gå på bio med Erik och Jonna. Men jag måste medge att det gör ganska ont asså..
Nu ska jag gå och plugga So, Adde kom nyss förbi med några uppgifter som stefan tvingar mig att göra.
Ciao!

Måndag

Första dagen i skolan sen i tidags, Inte kul. Morgonen började med att Björns pappa kom och slet i täcket alldeles för tidigt. Ca två timmar senare tog jag mig upp gick  till skolan, Magont och ett hemskt humör gjorde att vägen till skolan inte var säskilt trevlig.  När jag  kommer till skolan så får jag veta att vi inte har några lektioner förren efter lunch, Blev skit sur och gick ut med Jonna. Tiggde två smörgåsar från hörnet av Linda och Robin, Humöret började sakta bli bättre. Efter det gick jag till matsalen, där träffade jag Hanna, Elin och Rosalie. Yes, humöret var på god väg uppåt nu.
Sen kommer nederlaget, jag bränner mig på en brännnässla över hela benet! får vattenblåsor och hela skiten det sved som fan, humöret var så lågt som det bara kan vara. Med gråten i halsen går jag fram till Andreas för att söka medlidande, när han såg benet garvade han åt mig och sa att jag va enormt klatning bla bla bla, Nu var jag till och med sur! Jag gick ut igen med jonna och sen gick vi till No:n. Nu hade jag insett att det var ingen ide att rädda denna dag. Jag tog mig hem sp snabbt det bara gick och åt, Jag tröst åt sex smörgåsar och en kopp te. Sen kommer jag på FAN JAG MÅSTE TILL APOTEKET! Carro springer till tunnelbanan för hon trodde att det stängde fem. Jag springer och kommer in helt andfådd, YIPPI det skulle stänga sex. nu har jag sprungit hela jävla vägen för att jag trodde att det stängde fem. Sen kommer jag hem och ska äntligen få middag. Hela familjen åt när jag sprang fram och tillbaka till gubbängen så när jag äntligen skulle slå mig till bords så ligger det bara en ynka liten lasange kant kvar. jag flyr ner i duschen för att jag blev så sur. nu har jag suttit här framför datan och väntat på Jonna, åh äntligen har hon kommit! Nu kanske man kan bli på lite bättre humör.  Ciao!  

Tråkigt

Jag har lyckats vända min dyngsrytm, jag har gått och lagt mig vid tre fyra och gått upp vid ett i flera dagar.
Så nu sitter jag här och tråkar, kan inte sova.
Vad ska man göra ? det är skola imorgon, man måste ju sova.
När man sitter såhär på kvällen ensam så saknar jag dig lite faktist. Det hade varit skönt att kunna ringa till dig eller be dig komma hit, så att man slipper känna sig ensam. Men det går ju inte längre, inte än på ett bra tag känns det som. Jag kan inte ringa dig när nånting speciellt har hänt, jag kan inte berätta allt för dig. Jag hatar (hatade?) undanhålla saker för dig, men nu måste jag det.
Just nu har jag mycket att tänka på, Jag måste bestämma mig, jag måste välja. Men hur vet man vad som är rätt ? och vem som är rätt? igentligen måste jag bestämma mig nu så jag inte gör nån ledsen. Men jag behöver mer tid, jag vet inte än.

Frågor


1. Namn jag lyssnar till
:Carro,Karolina
2. Någonting jag tycker om med mig själv:
Att jag har mina åsikter,  hyfsat självförtroende
3. Någonting jag inte tycker om med mig själv: Att jag är Otroligt lat och slarivg
4. Detta är jag rädd för: Pedofiler
5. Tre saker jag vill varje dag: Träffa Jonna, äta ,duscha
6. Tre saker jag absolut inte kan göra: Bestämma mig, förstå mig på glappkäftar, hata nån p.g.a ens bakrund
7. Detta tycker jag om att göra: Mysa med nån man tycker om, shoppa, Festa
8. Detta vill jag göra just nu: Prata med Jonna
9. Bästa känslan: Kärlek
10. Värsta känslan: Svartsjuka
11. Följande saker ser jag gärna att min partner har: Muskler, Humor, bryr  sig.
12. Är du kär just nu: Svår fråga,
13. Jag vill gifta mig: Självklart
14. Följande tre saker vill jag göra innan jag dör:
Få barn, Gifta mig, åkta till Australien
15. Min käraste ägodel: Tyvärr mobilen
16. Något jag vill ha i present: En sköldpadda
17. Detta har jag på mig just nu: En av björns gamla tröjor och ett par små shorts.
18. Favoritkläder: Slappa men endå snygga
19. Favoritdjur: delfin
20. Följande musikstilar tilltalar mig mest: punk/rock, pop
21. Tre av mina favoritlåtar för tillfället (just nu i skrivandets stund) :
Breaking Benjamin- breath

Takida- Broken

Fall Out Boy - This Ain't A Scene, It's An Arms Race

22. Skola - roligaste/tråkigaste ämne
Roligast:
öö?
Tråkigast: matte
23. Stjärntecken: Skytt
24. En bok jag gillar: Gossip Girl på amerikanska
25. En film jag gillar: Jarhead
27. Favoritdoft: Nej!
28. Detta äter jag gärna: Husmanskost
29. Dricker helst: Mycket
30. Favoritgodis: Carro ÄLSKAR Godis
31. Hit vill jag gärna åka på semester: Australien, USA
32. Färg på mina ögon: grön
33. Min längd: 160 cm
34. Jag tror på: Äkta Kärlek
35. Jag spelar: den frågan vågar jag inte svara på..
36. Person jag beundrar: Mamma. Mormor
37. Så här bor jag:
Villa i Tallkrogen
38. Antal döda krukväxter i hemmet: har tappat räkningen.. ^^
39. Hur länge var du och din senaste partner tillsammans: 2 år och 4 månader (28 månader)
40. Det här gör mig avtänd: dålig stämming
41. Favoritfärg: svårt.. gillar de flesta
42. Favoritcitat: ?
43. En hemlighet jag vet: Ja, jag vet en hemlighet...
44. Bästa present jag fått: Min dator
45. Senast köpta skiva: jag köper inte skivor
46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är: hmm.. Läpparna, kanske ögonen
47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är: Näsan.. ^^
48. Udda förmåga/egenskap: Jag är inte som alla andra xD
49. Om jag vore ett djur skulle jag vara: Delfin
50. Utmanade:Va?


Helgen.

Det har varit en underbart rolig helg. I fredeags var jag med Klara och Jonna. Vi var på hörnet där det var kockduell (Vi kom 2:a). sen drog vi vidare hem till Klara och mös och pratade, Ludivg ringde och va as packade jag och Klara bestämmde oss för att hjälpa honom hem och Jonna drog till sin pojkvän, Det tog nån timme för oss att få hem ludde. Sen skulle Klara hem och sova, Jag som inte var det minsta trött försökte komma på nått vettigt att göra kl 2 en fredgasnatt, jag kom inte på nått så jag ringde björn. Han kom och mötte mig sen drog vi hem till honom. JAg fick sällskap nån timme iaf innan han däckade -.- Tack för den.
Jag vaknade vid halv ett och gick upp och åt (vårrullar) sen satt jag och fikade med björns mamma en liten stund.
Efter det blev Carro spelnörd, Jag spelade både WoW och CS (väldigt begåvad men det ville verken björn eller wigge hålla med om).Sen hjälper jag björn att grilla sen kom min taxi (mamma) jag sprang in i duschen åt snabbt som fan sminkade mig medans Erik, jimmy och andreas klagade på att jag var bvärldens senaste. När jag äntligen är klar ringer jag Klara, hon var också sen. Jag, jimmy, Andreas och Erik dorg in till stan efter 45 minuter träffade vi jonna och det gänget på djurgårn (För mycket turkar och fjortisar på NRJ). Sen drog vi vidare till svedmyra och Tallis. Vid tre kom jag hem och slocknade på tio sekunder. Nu sitter jag här med en hyfsad huvudvärk och skriver min lilla blogg. Ska nog snart gå ut tror jag, bra väder :D Ciao!

Torsdag

Dagen rullade på snabbt, tog det lungt och plugga.. Sen gick jag ut träffade massa människor, vid tolvrycket hade alla gått förutom jag, Erik och Jonna så vi satte oss vid dagiset på diskusvägen i en och en halv timme. sen gick vi hem till mig och spelade monopol... haha kul kväll! Så jag kom inte i säng förren halv fyra inatt, gick upp för mindre än en timme sen, verkligen ätte skönt att få sova ut. ikväll ska jag ut med Klara å co! Ser fram emot det!

Kul grej ^^

Den här grejen snodde jag från Carros blogg www.encaroliine.blogg.se

mitt blir:

K: You're wild and crazy.
A: You like to drink.
R: Fucking crazy.
O: Awesome kisser.
L: Everyone loves you.
I: You are great in bed
N: You can keep secrets.
A: You like to drink.


A: You like to drink.
B: Everyone wants you.
C: You are really silly.
D: You like to drink.
E: Damn good kisser.
F: You are dead sexy.
G: You never let people tell you what to do.
H: You have a very good personality and looks.
I: You are great in bed
J: People adore you.
K: You're wild and crazy.
L: Everyone loves you.
M: Best kisser ever.
N: You can keep secrets.
O: Awesome kisser.
P: You are popular with all types of people.
Q: You are a hypocrite.
R: Fucking crazy.
S: Easy to fall in love with.
T: You're loyal to those you love.
U: You really like to chill.
V: You are not judgemental.
W: You are very broad minded.
X: Your very good at work/school.
Y: Best girlfriend/boyfriend anyone could ever ask for.
Z: Always ready.

hur blir ditt?
 

Onsdag

Idag skippade jag skolan ch tog en lång skön sovmrogon. Sen åkte jag och mamma in till UR huset och spelade in ett TV prgram, det var kul!
Nu sitter jag och väntar på att få min middag (bortskämd, jag vet). Är jätte hungrig, sen ska jag ut med massa människor här i Tallkrogen...  Ska bli lite trevligt.. Men nu hinner jag inte sitta och blogga längre det är dags att gå upp och ringa och klaga på min service!

Mycket..

Fan vad tiden går fort, dagarna bara rinner iväg. Det är 27 dagar kvar till skolavslutningen nu, Bara av dom 27 dagarna så har jag 23 dagar redan uppbokad. Det känns hemskt! Fast på ett sätt kul också.. Det är ju alltid kul att ha nått att göra, men ibland är det ju skönt att bara ha en dag hemma, ta det lungt, vara ful, och bara sitta och loda framför datan eller titta på film. Vara lite ensam. Jag tror att det är viktigt att man är ensam ibland, att man inte mår bra av att ha folk omkring  sig dygnet runt. Att man kan sitta och tänka och vara sig själv, Det är någonting jag tycker är väldigt skönt lite då och då iaf. men sen finns det ju dagar man bara inte kan vara hemma, när man letar efter nånstans att sova, för man pallar bara inte, att man får ångest av att bara tänka "hemma". Då är det skönt att ha någonstans att vara, ett andra hem. Mitt andra hem funkar ju inte längre. Men jag känner att jag vill inte säga hej då till dig helt, det är ingenting jag vill, jag vill ha kvar dig som kompis (Inte för att vi någonsin kommer vara "bara kompisar" ) Du är en stor del av mig, det kommer du alltid att vara. Men jag är jätte nöjd med mitt liv som det är nu. Väldigt nöjd till och med.

Men sen vet jag ju vad som kommer hända om några månader.. Rosalie, min älskade Rosalie, Hur ska vi klara oss? Hur ska jag klara mig? Jag förstår inte, jag vågar inte ens tänka på det. Att snart får jag inte se ditt vackra leende varje dag, snart kommer jag inte ha nån att ringa eller bara träffa, ingen att mysa med ingen att älska så mycket som jag älskar dig. Hur ska jag göra utan dig? vad ska jag göra. Jag får tårar i ögonen av bara tanken. Jag vill inte att du lämnar mig, lämnar mig ensam kvar här. Jag vill ju ditt bästa så jag kommer inte ens att be dig att stanna kvar, för ajg vet att du vill, du vill flytta upp dit, du vill leva där, bo där. Men endå? Ditt liv här då? Mig då?!
Fan Rosalie, vi har ju så mycket mer kvar. Så mycket mer att uppleva tillsammans. När ska vi göra det? När ska du och jag ha våran tid. Jag har ju bara fått ett och ett halvt år med dig min älskling. Jag vill ha mer! mer tid med dig. Jag kommer sakna dig så otroligt mycket. Jag kommer sakna dig varje dag varje timme varje minut. en del av mitt hjärta kommer alltid vara i Norrland hos dig. Tårarna rinner nu, Rosalie Egli. Tack för den tiden jag har fått tillsammans med dig, och tack för den tiden vi har kvar. Du är en otrolig människa som har borrat sig in i mitt hjärta och du kommer lämna ett stort hål efter dig här i stockholm. Jag finns alltid, ALLTID!
Jag älskar dig vackraste, för mig så kommer det alltid att vara du och jag. Rosalie och Karolina, Carro och Rosa.  Polarn och Pyret. Alltid, glöm inte det, glöm aldrig mig.

Helg

Oj vilken underbar helg, fylld med Fest, Jonna, konfan och Rosalie <3
Jag har haft en toppen helg speciellt lördagskväll/natten.. Thihi!
Idag har mina konfirmander konfirmerat sig! Det var så fint, och Siri fan du fick mig gråta tjejen, Underbart!
David ,så söt så <3

Torsdag

Idag har det varit operationsdagsverke, det betyder att man  jobbar en dag och känner in pengar till barn i fattiga länder. Jag, Jonna och Amanda putsade fönster och hyllor på hörnet. Ganska kul faktist, det blir vad man gör det till.
Idag ringde mare från TV mig också och frågade om jag hade lust att va med i Tv på onsdag med min mamma.
Självklart ville jag det, men mamma fick man övertala lite. Jag fixade precis min gymnasie ansökandet blev media på riddarfjärden. Känns jätte bra!  Nu ska jag till farsta och simma med jonna, sen ikväll så ska jag till hörnet en snabbis och sen ska jag plugga och sova tidigt!
Men nu måste jag gå, Ciao!

Grattis!

Grattis min  älskade lillasyster Sofia 13 årsdagen! Hoppas din dag blir full av fina pressenter och trevliga människor.
Välkommen in i tonårslivet! Hoppas att det här är början på något nytt och underbart!
Älskar dig <3!
image21
Sofia i grön tröja! (två år sen)
image22
Sofia 10 år gammal!

 image23
Sofia 6 år (Jag fotar)

VIKTIGT !!

Det var någon som bröt sig in på min msn natten till 6 maj och bråkade med typ alla.
       Så om "jag" har sagt nått till nån den natten så var det absolut inte jag!! 
       Förlåt!

Fredag.

Ojojoj vad allt förändras just nu, Livet förändras. Hela min vardag hart blivit något helt nytt! Känns så underbart!
Jag känner mig så mycket gladare nu, än för några veckor sen då jag gick runt och tänkte. Nu är allt så självklart !
Planer inför helgen än så länge:
Fredag:
Nu kom jag nyss hem från skolan, ganska bra dag. Jag fick ju träffa dig.. (A)
Snart ska jag in till stan och kolla balklänning, Fika och "ögonshoppa" (eftersom min plånbok är tom).
Sen ikväll ska jag ut med några kompisar, vattenpipa blir det kanske också. Hemma inte allt för sent eftersom jag ska upp imorgon. Bra fredag!
Lördag: 10:00 ska jag vara i kyrkan och träffa alla mina små konfirmader. Efter det åker jag hem till Rosalie och kollar på dom missade O.C avsnitten, ETT MÅSTE !
Sen blir det grillparty med massa trevliga människor, sova hos Rosalie.
Söndag: Vaknar upp hos Rosalie och går till kyrkan vid elva, träffar mina konfirmader och har kul.
Vid fyra ungefär åker jag hem och lagar middag -.- Sen ska jag och mamma sätta oss och prata Gymnasieval, eftersom ajg inte har sökt än (OMG!). SOVA TIDIGT !

Så sant!

När en tjej..

-är tyst, så rullar det med miljoner tankar i hennes huvud
- bråkar med dig, tänker hon väldigt djupt
- tittar på dig med ögonen fulla av frågor, så undrar hon hur länge du kommer vara vid hennes sida
- svarar "jag mår bra" efter några sekunder, mår hon inte alls bra
- tittar på dig, undrar hon varför du ljuger
- lägger sitt huvud på din axel, så önskar hon att du är hennes förevigt
- ringer dig varje dag, då söker hon din uppmärksamhet
- smsar varje dag, vill hon att du svarar åtminstonde en gång
- säger "jag älskar dig", menar hon det
- säger att hon inte kan leva utan dig, då har hon tänkt klart att du är hennes framtid
- säger att hon saknar dig, så kan ingen i hela världen sakna dig mer än vad hon gör


Onsdag

Idag hade vi tema dag i skolan som inte var säskilt roligt, så jag bestämde mig för att gå hem tidigare(10:30) och sova lite innan jag skulle in till stan och spela in ett nytt Tv program. Så jag la mig och sov i soffan och dumma jag sov förlänge så jag fick springa till tunnelbanan och jag missar den, självklart. Så jag kom ungefär 20 minuter sent.. PINSAMT !  Dom satte mig i sminket direkt sen fick jag se en liten brev film (prat med Julius och Varja också, trevliga människor det där) och sen var det bara in i studion..
Inspelningen gick väldigt bra, jag är nöjd. Pengar Pengar :D
Nu kom jag nyss hem så jag ska in och ta en dusch sen ska jag sätta mig och spela EBOX (Nu kan björn inte klaga på stavingen!) :D Jag har blivit så beroende av SSX oxh min egna gubbe Allegra, Hon är sååå cool ! thihi
Ha en bra kväll allihopa !

Du.

Jag vill tacka dig, För allt du gjort för mig och för allt du har lärt mig. Jag vill också tack dig för all kärlek du har gett mig genom dom här åren. Jag kan inte mer än tacka för den tid vi har fått tillsammans, det har varit underbart. Men kärlek varar inte för alltid, eller hur? Vi kan inte alltid hålla ihop, vi är inte sånna, speciellt inte du. Du är ju igentligen en sån kille som inte ska ha flickvän, det säger du själv. Det är helt rätt det här, vi har växt ifrån varandra du åt ett håll jag åt ett annat. Men det var verkligen rätt tillfälle nu att säga hejdå, det känns jätte bra. Jag har ju gått och tänkt på det länge men jag har bara inte vågat säga hejdå. Så jag är verkligen  tacksam att du vågade ta intiativet.  Du är ju fortfarande den person som står mig närmast och den jag bryr mig om mest så det är väl klart att det är svårt att inte få prata med dig och inte få träffa dig längre. Men det är ett val jag har gjort, Jag vill inte längre att du ska vara den personen som betyder mest jag vill inte att du ska vara min närmaste. Jag vill att du ska vara ett minne kanske en framtid men iaf ett minne, Inte nutid. Nu vill jag gå vidare stå på egna ben. Jag är redo för det nu. Det är väldigt annorlunda utan dig, men det är annorlunda på ett bra sätt. Inte alls ensamt som jag trodde.  Men Jag hoppas att det här går bra nu och att vi klarar att vara ifrån varandra (vi har aldrig lyckats förut) men jag tror faktist vi klarar det här den här gången. Jag träffade dig nyss, du kom hem till mig och lämnade mina grejer och du fick dina. Du kan verkligen inte hålla sig borta från mig eller hur? Du måste röra mig och kyssa mig i pannan? När du inte är här så längtar man efter  din famn, men när du kramar mig så blir jag sur för att du får mig att känna mig trygg. Jag vill inte att det ska vara så längre. Jag vill att du ska kunna krama mig utan att jag blir helt varm och att jag kan fortsätta tänka på mina andra problem. Men bara att du är i närheten gör fortfarande att jag blir helt?. Jag är kär i dig men jag är inte kär i dig (öööh ?). Det är så rätt att vi har gjort slut och det känns jätte bra, fast att jag fortfarande älskar dig. Jag vill så gärna ha dig nära men jag vill verkligen inte det heller. Jag vill känna din kropp emot min, men endå inte.     Hur gör man då?? Det ska vara slut, men ska jag träffa dig lite endå. Eller ska man kämpa så mycket som möjligt och komma över dig helt, ska jag bli tillsammans med den andra killen som jag också gillar? Kärlek är så fucking svårt asså! Men det är väl bara att kämpa på.. Det skulle va enklare om du träffade nån och jag nån. Men jag har ju en.. men det känns fel att bli tillsammans med honom utan att jag har sagt hej då till dig. 

Jag vet inte. Jag vet ingenting!


:D

Carro är Lycklig ! Så här glad har jag inte varit på månader :D Åh vad allt känns bra ! Yippi !